Agenția Națională de Integritate DOARME. Mihai Gherghe a făcut economii mai MARI decât veniturile dintr-un an!

Sperietoarea aleșilor locali din județul Gorj ar trebi să-și îndrepte privirea și către marele consilier municipal de la Primăria Târgu Jiu, Mihai Gherghe. Social democratul nu a excelat niciodată într-un domeniu de activitate, însă tinde să o facă în declarația de avere. Astfel, conform declarației depuse în anul 2014, Gherghe a reușit alături de soție să adune aproximativ 300 de milioane de lei vechi.

Pana aici, nimic extraordinar, însă Gherghe pare să fi găsit cheia succesului un an mai târziu. Social democratul, care nici nu visa probabil la vremea respectivă că horoscopul va fi foarte darnic cu el, și-a declarat veniturile pentru anul următor. Și ce să vezi? Gherghe a reușit să depună în bancă suma de 9000 de USD, conform propriei declarații de avere.

AN I doarme?

Toate aceste lucruri s-au întâmplat în declarațiile oficiale ale lui Mihai Gherghe. Conform documentelor respective, Gherghe nu a avut parte de donații, ori altfel de beneficii financiare. Cu toate acestea, social democratul a reușit într-un an să depună în bancă echivalentul a peste 350 de milioane de lei vechi, chiar dacă a încasat doar 300 de milioane în anul respectiv. Gherghe ne demonstrează că, atâta timp cât este un necunoscut, nimeni nu-l bagă în seamă. Agenția Națională de Integritate ar trebui să verifice de unde au provenit sumele respective de bani, iar noi, cetățenii, să ne gândim cum ar fi dacă am reuși să depunem la banca câte 10 milioane de lei vechi, în fiecare lună, chiar dacă nu câștigăm decât 9. Halal țară, halal oraș, halal JUSTIȚIE. ANI să nu dormi, Gherghe ne pregătește SURPRIZA!

TOT NOI TE SABOTĂM, HĂ?