Adrian Tudor marchează doar “pi din vale”!

Adrian Tudor se vrea și el un pui de Ronaldinho, dar are magiun în ghete. Spun asta fiindcă, mai acum 2 săptămâni, am asistat la o diversiune de toată jena. Adrian se uita în stânga și pasa pe dreapta. Bravo, n-ai stil!
Amintiți-vă cum țipa el că primarul Romanescu organizează un concurs gata aranjat pentru un anume Sichitiu, consăteanul de la Rugi, vecin… bla-bla… povești.

Spun povești fiindcă, așa cum au arătat lucrurile, poza și eventualele vecinătăți cu primarul nu l-au ajutat absolut deloc pe candidat. Drept dovadă, nota 2,80 și respins!
Paradoxal că, în aceeași perioadă, mai exact când noi ne zgâiam la “mingea” trimisă de Adrian pe o extremă, ce să vezi? Mare angajare la Aparegio! Norocosul, nimeni altul decât vericul, finuțul, drăguțul lui Adrian Tudor! Na, belea… Te-ai ciuruit!
Aici, gradele de rudenie și pozele au fost de mare efect. Eu unul chiar am fost impresionat!
Andrei Mirea a devenit angajat cu acte la Aparegio. De reținut că și tatăl, Marius Mirea deține funcția de ceva șef aprovizionare pe la Poliția Locală.
Gură rea Romanescu atunci când întreba dacă lui Adiță ia mai rămas vreo rudă pe dinafară. Dracu’ l-a pus să-i amintească?

 

Plătim apa de la robinet ca pe Borsec să ”manâncă” și gura lor…

Devin serios și iau lucrurile exact așa cum sunt, alimentat probabil și de frustrările câtorva tineri pe care i-am cunoscut personal și care au fost linșați  în diverse concursuri din sistemul bugetar.
Dacă luăm la cântar Aparegio, societate unde majoritar este Consiliul Județean, dar la care și municipiul TG Jiu este acționar cu 20%, vedem cum a devenit magnetul angajării “pi din vale”. Se calcă în picioare, unii pe alții, prin birouri, timp în care noi, prostimea, plătim apa de la robinet ca pe Borsec. Normal, doar cineva trebuie să asigure salariile multitudinii de “somități” angajate pe criterii numai de ei știute!
Vedeți de ce vă tot avertizam că trebuie să analizăm atent, orice știre sau declarație a unora sau altora, fiindcă în spatele ei se ascunde un interes? Taman de asta! Acesta este doar un caz în care Adrian Tudor ne-a arătat tuturor stânga, dar mingea era pe dreapta.  Publicul vede… doar ce vede și aude doar ce aude. Simplu. Că ulterior apar reluările și ne edificăm, este altă poveste. Tardiv!
În România este arhicunoscut că prima dată apare candidatul și ulterior concursul. (Practică deja patentată).
Ei, vreau să vă spun că astfel de cutume trebuie cel puțin rărite! De eliminat… imposibil, fiindcă sistemul bugetar este stufos și condus furăcios, în mare parte. De aici și propunerea mea “decentă” să bage doi pe blat și doi pe bune. Măcar așa!

 

Hai, Marcele, cu tupeu!

Revin la afirmațiile și rezultatele avute de Romanescu de când este primar, și da, se confirmă că nu a avut Primăria Tg Jiu în 20 de ani concursuri fără niciun câștigător câte a avut în ultimele 14 luni! Realizați că normalul la noi devine bizar?!
Asta înseamnă să organizăm concursuri și să așteptăm câștigători, nu să “organizăm” câștigători și ulterior să așteptăm concursurile!
Pe această cale, încurajez toți tinerii pregătiți să cuteze în a se înscrie la examene, indiferent pe ce post este scos de Primăria Târgu Jiu. Mizați pe flerul meu. Grea misiune să fiu păcălit. Romanescu este chimia ideală pentru timpurile noastre. Deștept, bun simț, fricos și lipsit de tupeu. Ultimul punct trebuie ajustat și alimentat de voi!!!!  Asta ca să treacă de la “voi cere notă explicativă” la “ai mustrare scrisă” și ulterior la “marș afară, ești demis”!  Doar așa se poate cu unii boschetari ce “funcționează nefuncțional” prin primăria aia.

 

Făcând o antiteză, pot, sugestiv, să-i transmit lui Adi Tudor că sintagma “hoțul strigă hoții” nu este …doar o sintagmă! Este deja patentată și ea…

 

În ceea ce-l privește pe Marcel Romanescu, dacă nu ne ia în serios pe noi, măcar să țină cont de vorbele lui Nicolae Iorga: ”Încrederea se pierde o singură dată”!