Ăla ieu, ăla ieu… Prrrrr! Huo, măăă! Țuruchhh!

Băi, fraților, m-am trezit la 5 degeaba! M-am trezit hotărât să lecturez HCL-uri, HG-uri… Te duci dracu ce lectură rumegai cu noaptea-n cap! Necomestibilă fiind, o și scuipai. În fine, voi să nu faceți ca mine, citiți doar rândurile alea marcate cu roșu. Alea chiar sunt comestibile!

 

În concluzie, candidații pă postul CSM trebuie să mai lectureze. Știu că este frustrant pentru alde Robert Bălăeț și alde Dan Marinescu.
Frustrarea lui Bălăeț vine din faptul că el se vede un “jeniu” nedescoperit, ce vrea șăf cu nota 5!
În cazul lui Marinescu, mai frustrant, fiindcă el este ginere! Ginerele lu’ Butan. Adică Butan Ion, consilier local și taman președinte de ședință la CL! (Vezi semnătura jos). Și el vrea șăf, tot cu 5! Haaaapciuuu! (Noroc, Ivane. Am strănutat pe bune).
Atâtea “inglițe” s-au făcut pentru a se găsi un culoar câștigător… Si dă, și coase…. un ochete pe față și altul pe dos, dar… necastigator!😏

Ne-am pricopsit cu “Mortul” de Romanescu primar😂
În 28 de ani nu au fost respinși pe bandă rulantă la concursuri din cadrul primăriei câți au fost în ultimul an! Nasol! Trebuie să facem ceva. Să punem de-un “referendum” pentru demiterea primarului? Prea costisitor. Mai bine propunem tuturor celor ce știu carte să se înscrie la examene.
Să folosească pe “5” doar ca oră de trezire. Bine? Avem tineri capabili care nu cutează să acceadă la astfel de concursuri. Motivele se cunosc 😉 Subiectele! Răsuflă subiectele! Nașpa!
Bag seamă că Romanescu a priceput tacticile oarecum învechite. Intuiește #căcomisia răsuflă subiectele cu… Rebreanu, iar la examen îți pică Sadoveanu 😂😂 Ceva de genul. Cum? Se schimbă comisia cu o zi înainte. Ptiu! Ghinion 😎
Apropo, atât răcneau unii la un alt concurs anterior, cum că este pregătit pentru un conțăran de-al primarului… până a luat ăla un 2oi cât el de mare!
Nici nu încăpea pe podul Turcineștiului.😂Soarta!
Deci, simplificat, drumul spre normalitate este anormal pentru blatiști. Știu că-i greu, dar… asta este. Luați antemergătoare, cârje, talpă joasă…
Soluția rămâne doar una: vrei post de conducere? Te trezești la 5 și înveți de 7! Dacă te trezești la 7 și înveți de 5, te poți culca la loc 😣
Hai, bună dimineața! Fiți pe fază, că pe nul ne-am nenorocit 😘