Alertă!Probleme la noul stadion, cine își asumă semnarea recepției?

Probabil cea mai mare investiție din Gorj, după 1989, stadionul aflat în construcție la Tîrgu Jiu ține capul de afiș în comunitate, cei mai mulți întrebându-se cine va administra spațiile generoase și hotelul de patru stele de acolo.Se fac supoziții, sforarii sunt monitorizați, iar amânarea dării în folosință a fost interpretată drept o tragere de timp a autorităților, care încearcă să mai diminueze presiunea la care sunt supuse.Puține informații despre calitate, despre ce ce pare în regulă sau nu în desfășurarea lucrărilor.

Municipalitatea, prin reprezentanții ei, anunță că mai trebuie făcute ceva lucrări suplimentare, se așteaptă noi sume de bani de la C.N.I., dar este posibil ca până la sfârșitul anului să se facă recepția.Inaugurarea stadionului de 22 de milioane de euro este deja bătută în cuie pentru 2018, termenele au fost depășite cu mult.

Pe surse, Sabotorii Gorjului au reușit să obțină informații deloc îmbucurătoare, la stadion sunt probleme.

– instalația de încălzire a gazonului a fost montată, însă fără generatoare.Nu se găsesc, nimeni nu știe unde să mai încerce să dea comandă.Reamintim, fără instalație de încălzire a gazonului funcțională nu există nici cea mai mică șansă pentru obținerea licenței în liga a întâia.Se înțelege, nici arena nu va putea găzdui anumite evenimente, trebuie omologată.

– vechile vestiare erau dotate cu două saune de opt persoane(una cu ozon, cealaltă fără), cele noi, aflate sub tribuna de la primărie, dispun de o singură saună de două persoane, despre ozon nu se mai poate vorbi.

– un stadion care a mâncat 22 de milioane de euro, și urmează să mai consume, va beneficia la vestiare de mobilier din pal, investiție minimă din parte constructorului.

– vestiarul arbitrilor e și el cu probleme, cavalerii fluierului cu o statură mai mare o să ia varul de pe tavan cu părul, din nou se vorbește despre nerespectarea proiectului.

Dincolo de astea se discută și despre schimbarea gazonului, deși suprafața de joc se află în bune condiții.Cine semnează recepția și în ce condiții?