APAREGIO aruncă apa potabilă pe câmp și condamnă municipiul Târgu Jiu la sete

Am demonstrat săptămâna trecută cum APAREGIO, la ordinele directorului Traian Pătrășcoiu, condamnă municipiul Târgu Jiu la sete în scopuri pur electorale. O conductă a societății deversează apă potabilă direct în câmp, la Iezureni, în timp ce în oraș alimentarea cu apă este oprită de câteva ori pe zi.

Totodată, locuitorii municipiului sunt obligați să plătească așa zise pierderi uriașe din rețea. În fapt, așa cum am dovedit, o parte din aceste ”pierderi” formează un adevărat pârâu la Iezureni. În tot acest timp, APAREGIO susține că de vină ar fi seceta. De altfel, societatea a și emis un comunicat de presă halucinant în care susține, nici mai mult nici mai puțin, că e normal să arunce apa în câmp.

Implicat direct în campania electorală, Traian Pătrășcoiu ”explică”, însă, altfel lipsa de apă din oraș. Cu un tupeu ieșit din comun, directorul societății de apă și canal minte că ar fi primit ordin de la actualul primar să taie apa oamenilor.

Nu este prima dată când APAREGIO își bate joc de cetățeni. Încă din anul 2017, imediat după ce primăria a fost preluată de Marcel Romanescu, prin tot orașul au început să se spargă conductele de alimentare cu apă. Traian Pătrășcoiu chiar se lăuda cu aceste fapte la vremea respectivă. Ulterior, la orice ploaie cât de cât mai serioasă, canalizarea în care s-au investit 80 de milioane de euro din fonduri europene, a cedat inundându-se cartiere întregi. Ca și acum, la vremea respectivă vina a fost aruncată în spatele noului primar, cel care a refuzat de la bun început să accepte șmecheriile cu care erau obișnuiți oamenii de casă ai fostei administrații.

Reprezentanții APAREGIO au refuzat să participe și la o dezbatere publică organizată de Marcel Romanescu pentru a da explicații referitoare la problemele legate de alimentarea cu apă. De asemenea, Consiliul Județean, principalul acționar al APAREGIO refuză să ia măsuri împotriva directorului și girează bătaia de joc la care sunt supuși locuitorii municipiului Târgu Jiu.

#Aparegio jaf din banii noștri! Bătaia de joc la adresa cetățenilor!! Miza? Primăria Tg Jiu! Angajații Aparegio propagă în spațiul public, că vinovat este primarul pentru lipsa apei!! Fals și sfidător chiar! Consiliul județean este acționar majoritar al Aparegio, iar consiliu de administrație este PSD 100%! Strategia lor de manipulare trebuie aspru pedepsită de către noi!Voi trimite sticla cu apă pentru probe la Sibiu!! Aici sunt banii dumneavoastră!

Publicată de Sabotorii Gorjului pe Joi, 17 octombrie 2019