Ați nenorocit și echipa de fotbal, javrelor!

Retrogradarea pandurilor are numeroase „esplicații”, cum ar spune călăul unei vieți normale în Gorj, Florin Cârciumaru. Cum s-a ajuns ca o echipă să aibă o soartă de rahat? Simplu: din cauza politicului. Mai mult de atât, cel care a asigurat falimentul acestei formații sportive este acum mare senator, deși locul său trebuia să fie  direcția „Beciului Domnesc”. Exact: locul lui Cârciumaru era bulăul, dar omul e mult prea bazat să fie priponit. Nu putea singur să decidă falimentul în timp al pandurilor, așa că a avut nevoie de un sforar de meserie, Condescu, dublat de o gașcă pe măsură, fie lideri politici, fie sindicaliști.

Stau aplecat în ciomag și mă pun în locul minerilor: bă, nene, e corect să mi se rețină bani pentru o echipă de fotbal, deși eu nu vreau acest lucru?! În același timp, cum mama dracului să vă îmbogățiți voi, nenorociților și jigodiilor, de pe spinarea mea?! E știut ce sume au fost sifonate de „lumea” din jurul echipei de fotbal (lideri de sindicat, oameni politici etc.), așa că supărarea noastră e de înțeles: din sudoarea muncii noastre s-au clădit zeci de vile, s-au pus milioane de euroi la teșcherea, s-au cumpărat muuulte mașini de lux progeniturilor ori curvelor. Strict pe criteriul ăsta, B-ul este revanșa multora de pe la CEO…

În acest județ, ascensiunea lui Condescu nu se putea face fără girul, acceptarea tacită a lui Florin Cârciumaru și a PSD-ului, adevărată piază-rea pentru Tg-Jiu, Gorj și România. Jaful de la Pandurii nu avea cum să se petreacă dacă liderii pesediști nu „închideau” ochii – clar interesați – la manevrele pline de jegozenie ale lui Condescu.

Aud zilnic, de ceva timp, de „management defectuos”. Bă, mânca-ți-aș, hai să ne lămurim, că voi o ardeți în nesimțire mai rău ca Dragnea: nu e vorba de așa ceva, ci de „management rău intenționat”, de „management al unui grup infracțional organizat”. Să fim sinceri: menținerea unei echipe de fotbal la Tg-Jiu s-a făcut prin manevre jegoase și prin direcționarea fără cusur a unor importante sume de bani acolo unde trebuia: în buzunarele șmecherilor!

Să apară acum unii și să spună că un ministru tehnocrat (ce-i drept, varză!) e de vină că a picat Pandurii-n B e la fel de jalnic cum urla Cârciumaru în campaniile trecute că va face locuri de muncă… Cine vă mai crede, bă, hahalelelor? Să muriți voi în chinuri că nu e vina politicienilor și a liderilor de sindicat că echipa a dispărut?! Să nu mai aveți voi parte de un leuț din ăia căpătați, jegurilor?!

Sictir și la pușcărie, viermilor! Vine el și timpul vostru… de bulău!