Au atento! Au prudento! Că ne-o trag, perseverento!

Chiar dacă am fost mai mult voiajor în ultimele zile, asta nu înseamnă că m-a tras curentul la cap și am vreun blocaj în gândire! Deci, nu avea cum să-mi scape fotografia buclucașă care prezintă “postul satului” cu țurloaiele la murat! Cu adevărat senzațională, însă adevăratul senzațional cred că de abia începe!
În repetate rânduri am spus că trebuie să învățăm cititul presei pe dos. Mai exact, să vedem eventualele interese din spatele unei dezvăluiri! În mare parte vă asigur că există, fiindcă nimic nu este întâmplător. Ziariștii de bine, iau brut și transmit dezinteresat. Corect! Manipulatorii, în schimb, exploatează momentul folosind evenimentul în alte scopuri. Deci… “ezistă” un substrat urât mirositor!

De ce pute a… after-hoit!?

Nu mă voi întinde prea mult cu ceea ce deja știți din perioadele anterioare, însă vom sintetiza:

  • Avem “țărămbetele” din poză, mare director al Direcției de Patrimoniu pus după un blat ordinar cu PSD ul în 2016!
  • Foto de mai sus este exact din era Cârciumaru, când “țărămbetele” a crezut că el este Zeus și poate face tot ceea ce dorește în Direcția cu pricina. Să fim sinceri, a dovedit la vremea respectivă că se și putea. ”Spune” fotografia!
  • Episodul “cosașii” nu-l mai detaliez, fiindcă am fost implicat direct, eu am înregistrat cu camera ascunsă angajatul care fusese la muncă în ograda Rotarului, toate acestea întâmplându-se pe perioada de interimat a lui Aurel Popescu!

 

Hai să vedem acum de ce pute!

La apariția înregistrărilor cu cosașii de la Patrimoniu, Romanescu îl bagă pe Rotaru în comisia de disciplină.
Buuuun!
Bun de reținut că, la vremea respectivă, alianța între Aurel Popescu & majoritatea PSD și Marian Rotaru funcționa perfect. Drept dovadă că au turat motoarele la maxim și l-au scos imaculat. (Presiune pe martori, declarații schimbate, etc)
Recunosc public că, încă de atunci, știam că există foto/video/ audio cu mai multe idioțenii făcute de celebrul Marean, însă, la acel moment, deținătorii nu au binevoit să le scoată, cu toate că am insistat în repetate rânduri! (Nu doar eu ci și un jurnalist, prieten cu mine)

 

Dacă nu atunci, de ce acum?

Dacă la vremea respectivă se puneau pe masă toate cele existente împotriva lui Rotaru, inclusiv această fotografie, acum era istorie. Cât ar fi fost el de susținut, erau obligați să l sacrifice. Substratul dezvăluirilor mele de atunci au vizat strict demiterea “țărămbetelui”. Punct!
Revenim la ceea ce este de actualitate: poza ținută la sertar aproape 2 ani! Cât este de clară și de semnificativă poza, totuși, timpul îl scoate pe Rotaru de sub efectul legii! Într-un cuvânt, comisia de disciplină o ia în vreasc (scuze de expresie). O ia în vreasc fiindcă este lovită de tardivitate. Trist!  Întrebarea pe care trebuie  să ne-o punem toți este: de ce acest scandal care nu poate crea efecte? De ce nu a fost livrată fotografia mai acum câteva luni?
Cât de curând se pare că vom avea și răspunsurile la toate aceste necunoscute, care, pentru unii, sunt arhicunoscute dar… prin omisiune intenționată se fac că plouă! (Să pregătiți umbrele sănătoase că poate bate piatra.)

 

Parcarea Rodna se vrea mormântul lui Rotaru

Acesta este substratul dragii mei!

Mult râvnita parcare. “Postul satului”, Marian Rotaru, a rupt lanțul ca să-și salveze pielea și a vorbit! Când spun că a vorbit, nu mă refer doar la înregistrările puse de mine. Eu am dat 2 fragmente de 29 secunde din, cred, vreo 2 ore! A vorbit și prin alte zone, mult mai importante, și mai interesante. Pe surse, chiar și luna trecută, Rotaru a fost chemat să confirme sau să infirme niste probe audio. Nasol! Nasol că nu vorbesc de județul Gorj! Fac o paranteză și mă “autodenunț”; eu cunosc punctele nevralgice ale politicului furăcios și am transmis informațiile pe două punți diferite! Îmi cer scuze că vă țin încordați, atât pe voi, cât și pe cei direct implicați, dar când avem spețe serioase trebuie sa le tratăm serios. Spre rușinea noastră am ocolit o parte din instituțiile din Gorj din cauza neîncrederii. Soarta! Sau… harta? ( Harta infracțională vreau să spun)
În fine, deja am dat prea mult din casă și mă trezesc iar cu prezoanele desfăcute la roată sau cu frânele tăiate. Glumesc. Nu-mi fac probleme fiindcă mi-am luat coarbă de roți. Le strâng la loc.

 

Aurel Popescu, potecă prin Direcția de Patrimoniu

Suspect sau nu, vicele se pare că a devenit brusc interesat de soarta angajaților din Direcția Publică de Patrimoniu.  Când pe vremea interimatului dumnealui cosașii erau hămăliți pe plantațiile lui Rotaru, nu a avut ochi să vadă. Cum, de altfel, nu l-a văzut pe Rotaru nici când își regla “entorsele craniene” stând cu picioarele în lighenaș. Cârciumaru era primar, și el viceprimar. Cu maxim de respect vă întreb: aveați cataractă?

 

Stați, că iau o pauză

M-am uitat în oglindă să văd dacă mă văd. Da, mă văd pe mine și văd și un nou proiect de hotărâre  care să ducă la bun sfârșit concesionarea parcării Rodna! Nu cred că am vreun coșmar, m-am ciupit de cur singur, deci sunt treaz!
Da, oameni buni, acesta este substratul scandalului întârziat ce-l are ca protagonist pe “postul satului”.
O parte din presă a luat știrea brut și a amendat journalistic, cum se face, însă o parte a denaturat și s-a transformat în buldozer.  Eu am tot susținut că, după ‘90, presa a nivelat calea spre furat a politicului furăcios și, ulterior, i-a astupat și urmele! Trist de adevărat. Ca un apropo serios, voi urmări șirul evenimentelor și, dacă se confirmă, la momentul oportun, vă voi tavăli băi, “dontologilor”, de nu vă mai spală toate apele din Gorj!

 

Hai să facem ipoteze bazate pe ipostaze

Este deja știut că doamna Av. Greblă este cea care de-a lungul timpului a consiliat și susținut oamenii de afaceri care dețin parcarea Rodna în relația cu primăria. Tot dumneaei îi reprezintă și la momentul actual.

Pe surse destul de ascuțite, aflu că se pune la cale un nou proiect de hotărâre, adică un ultim hei-rup care să înstrăineze parcarea Rodna din patrimoniul municipalității. Toate acestea când mai sunt nici 2 luni până la expirarea contractului actual!

Fără nici o legătură cu speța ( sper), pun și o poză cu o întâlnire de zi! După numirea lui Greblă SG al Guvernului. Adică… acum câteva zile.
Nu știu ce vă spune vouă tabloul de mai sus, dar eu trebuie să recunosc că situația este mai mult decât tensionată și la acest moment, Romanescu este singur împotriva tuturor! Asta dacă ne raportăm la factorii de decizie. Pe de altă parte, în această speță, alături de el se află toți oamenii de bine din Târgu Jiu și din instituțiile abilitate. Balanța se echilibrează oarecum…
Eu sunt cât se poate de sincer și nu neg că, atunci când pe Greblă l-au mătrășit de la CCR, pentru mine unul, lucrurile au fost clare. Manevră! Când scuturi unul la nivelul ăla pentru… 2 capre și o rochie, logic să pută! Ne-am tâmpit?
Despre restul acuzelor… nu știu, dar probabil vom afla în timp.

Revin la oile noastre și la zvonurile cum că, acum, pe ultima sută de metri, toată camarila interesată a cuplat pe 4×4 în “rezolvarea” situației parcării Rodna.
Relația de amiciție a d-lui Greblă cu cei doi parteneri Rodna sunt convins că este doar o relație de amiciție! Foto de mai jos este fabricație august 2018! Greblă & Bâlteanu, unul din afaceriștii acționari la Rodna.

Am terminat. Ce? Am terminat de scris pe ziua de azi. Ne vedem la ora 20:00, pe Facebook, fiindcă intrăm în live cu detalii picanteroase. Musai!