Aurel Popescu, de 2 X incompatibil

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, se văicărește, de vreo săptămână, de când Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil, că el nu a încasat bani de la școlile din ale căror consilii de administrație a făcut parte. Legea 161/2003 interzice deținerea și/sau exercitarea, simultan, a calităților de viceprimar și membru în CA-ul unităților de învățământ. ANI a stabilit că Aurel Popescu s-a aflat în stare de incompatibilitate, timp de trei ani, în perioada noiembrie 2012 – septembrie 2015.

Ce nu a comuniat Agenția de Integritate este dacă a analizat și situația în care s-a aflat Popescu, în perioada în care a fost membru în CA al Clubului Pandurii Târgu Jiu. Pentru întrunirile de la clubul administrat atât de bine, încât a intrat în insolvență și i s-a cerut chiar falimentul, membrii au fost remunerați cu câte 1.000 de lei.

Dragă ANI, în cazul în care ți-a scăpat acest aspect, te rog să te deranjezi, să verifici. Nu cumva Aurel este de două ori incompatibil?