Banii lor sunt banii lor… si ai nostri, tot ai lor !!!

Facand o paralela intre complexul Dolce Vita, de unde Primaria incaseaza lunar suma de 320 RON si Gradinita Nr. 10, unde aceiasi Primarie plateste 200 milioane chirie pe luna, observam ca traim in doua lumi diferite ! In traducere libera, noi oamenii de rand, suntem doar noi, iar ei, celebritatiile acestui oras, sunt doar… EI.

Realizati cu cata nonsalanta, de ani de zile suntem bataia de joc a catorva indivizi ce conduc destinele acestui oras ?! Va dati seama ca astia au ajuns la nivelul in care cred ca li se cuvine totul ?! Problema este ca nepasarea si dezinteresul nostru nu au facut altceva decat sa-i certifice, ca pe niste stapani de sclavi. Stiu ca suna destul de acid, dar acesta este tristul adevar.

Existenta unor adevarate caste, a format un zid in jurul acestui judet, fapt pentru care am fost permanent evitati de adevaratii investitori. A ma face inteles, zidul de care vorbim, este format doar din oamenii politici.

Revenind la subiectul cu imobilele ce gazduiesc gradinitele din oras, propun ca in viitorul apropiat sa se identifice locatiile pe care primaria ar putea sa le achizitioneze, renuntand astfel la a mai plati aceste sume fabuloase. La un calcul matematic simplu, constatam ca am amortiza banii, in maxim 3 ani de zile.  Facand acest lucru, eliminam si speculatiile conform carora ar fi alte interese in spate, mai ales ca unul din imobile apartine ,,Cooperativei Jiul,, , unde actionar majoritar este chiar dl. Calniceanu Liviu, prietenul actualului primar, Aurel Popescu.
Toate afacerile acestea paguboase trebuie sa dispara ! Avem posibilitatea sa transformam centralele dezafectate sau sa exploatam alte spatii detinute de Primarie si directiile sale, ce sunt date in folosinta unor terti la preturi cu adevarat paguboase.