Când PSD e rupt în cur și PNL devine petec!

Exact așa stă treaba la momentul actual. PSD este praf și pulbere, încât trântiră două guverne mai ceva ca la rugby! Blocaj Dragnea și…jos cu ele!

Pentru subsemnatul nu-i nici un deranj, dar bag seamă că ăștia au transformat țara asta într-un srl, gata insolvent.  Au uitat programul ăla afrodisiac, au uitat de absolut tot.

Norocul lor tot cu PNL care zace letargic și nici nu știe pe ce lume trăiește. Visul lor este de a guverna și de a mai rupe o ultimă ciozvârtă din stârvul  numit, România. Mă rog să rămână doar un vis, fiindcă, există riscul apoi să devină visul coșmar!

Garnița cu bani publici este goală, pesediștii ca niște adevărați lei, au păpat tot. Pentru ce dracului sa guverneze? Să tragă ultima jumară prin gingiile lor împăienjenite? Mai bine, nu!

Dacă ne coborâm de la centru spre locul nostru de baștină, constatăm că și la nivel local, PSD este zob, însă mare parte dintre gălbejiții PNL, sunt și mai zob.

Războaiele interne din PSD  sunt bine  cunoscute, ocazie cu care, peneliștii, în loc să contraatace, se fac de râs și… atât. Am senzația că vor face atâta joc de glezne, până vor rămâne fără cartilagii.

Subscriu la cele spuse de marea majoritate a cunoscătorilor din presă și, referitor la Mihai Paraschiv, îmi susțin ideea că au făcut o mare imprudență. Cu bune și cu rele, Paraschiv era mai bun decât majoritatea, fiind de departe, liderul opoziției în consiliul local.

Rapiditatea cu care s-au mobilizat pentru ai rupe gâtul, este de invidiat! Dacă pedalau așa și în precampanie, campanie sau măcar după ce a ieșit Romanescu primar, vă dau scris că PSD la aceasta oră se afla sub 30% în Gorj. Dar cu cine să pleci la război? Doar cu Romanescu și încă 2-3? Cu cine să declanșezi o campanie de forță la nivel de județ? Nu ai cu cine. Liderii PNL nu au astfel de interese. Pentru ei, interesul personal primează intereselor de partid. Despre cetățeni, nu are sens sa vorbim. Dar putem vorbi zile întregi despre jumeri…jumeri și iar jumeri!

Eu încă sunt în faza de a-mi mușca buza, încă aștept șleahta de trădători să cupleze și să tragă toți în aceeași direcție, direcție care sa aducă și binele populației. Nu mai bazniți de funcții, contracte sau mai știu eu ce favoritisme. Sunteți prea proști să vă dea cineva ceva. PSD istii vă știu ca pe buzunarele lor. Nu vă aruncă nici macar oase, ci doar iluzii…iluzii și vise cu jumări!