Cartianu țintește direct în CNA!

Spuneam în repetate rânduri că, la o analiză simplă, oricare dintre noi ne putem da seama cum după ‘90 strategia de “îndobitocire” a populației a funcționat aproape perfect! Fac referire strict la pârghiile de comunicare, adică la mass-media.

Nimeni și nimic nu se face mai vinovat pentru genocidul psiho-moral care ne-a sufocat pe o mare parte din noi, decât presa. Am auzit doar ce am auzit și am văzut doar ce am văzut! Nu?

Aici a fost și este încă marea noastră problemă, fiindcă prea mulți au căzut pradă manipulării ordinare.

Oamenii bine intenționați din presă sunt infinit mai puțini decât “toxicomanii”, patronii trusturilor tot mai puțini interesați de a menține o politică editorială echilibrată, deci, în concluzie… jale!

Acum trec și la motivul pentru care am expus ideile de mai sus.

 

CNA…este un fel de MMA!

CNA este instituția ce ar trebui să se ocupe de monitorizarea  radio-televiziunilor. Tot ei, prin conjunctură, ar trebui să identifice și să elimine mizeriile ce se vând în spațiul public. Pe scurt, același CNA trebuia să nu ne expună la genocidul psiho-moral de care vorbeam adineauri!!  Din păcate, după ‘90, CNA ul a devenit si el o curvă cu chiloțeii în vine! Politizată permanent, instituția nu a făcut altceva decât să creeze culoare celor ce ne mitraliau creierele zi de zi, devenit principalul complice al haznalelor naționale sau locale. Trist!

 

De ce este necesar în CNA, Grigore Cartianu?!

Tocmai ce v-am explicat foarte pe scurt mai sus.

Și mai simplificat, la nivel de o frază, presa după 90′ a fost acel buldozer ce a nivelat calea politicului spre furat și, mai apoi, au astupat urmele! Cum?

Diversiuni (distragerea atenției de la esențial), știri fabricate… una peste alta presând doar căcat, vorba celor de la B.U.G Mafia!

În tot acest timp, CNA a aplaudat sau, mai grav, a executat efectiv, la ordinul politicului, și puținul acela rămas integru din presă. Rezultatele le vedem fiecare dintre noi. 27 de ani de jaf, 27 de ani de adormire și dezbinare a populației, 27 de ani de început de sfârșit!

Succes, Grigore Cartianu, măcar acum, în cel de-al nouălea ceas, poate creați un echilibru. Un “Tu” și încă ceva… poate duce spre altceva. Spre normalitate, mai exact.

Închei prin a pune în discuție și titlul cărții tale. Trist. Trist că “Sfârșitul Ceaușeștilor” a născut începutul sfârșitului nostru! Păcat de sacrificii, păcat de revoluție, păcat de tot!