Cartierul Debarcader avea un lac, acum mai are Pula (in Croatia)

Am ales exemplul Lacului Debarcader deoarece este un punct de atractie, de care a fost privat un cartier intreg si nu numai. Cu maxim de talent furacios ati reusit, in acelasi mod, sa instrainati toate terenurile si spatiile strategice din acest oras. Stim ca au fost retrocedate si ulterior cumparate de niste ,,simpatici,, , dar cum dracului nu ati reusit sa negociati cu proprietarii si sa achitati contravaloarea lor ?! In aceiasi situatie s-au aflat si cateva parcari, care in mod batjocoritor le-ati retrocedat detinatorilor, pierzand in instanta, dar actualmente nu ele oferiti posibilitatea de a construi sau de a uza propriul teren. In acest caz, de ce nu negociati achizitionarea lor ? Sau specific modului vostru de operare, asteptati ca proprietarii sa il vanda vreunui ,,simpatic,, , ca apoi avizele si autorizatiile sa vina ca pe banda…

Avem un exemplu recent, chiar in zona Interex, unde ati alocat peste 7 miliarde, constand in modernizarea Aleii Digului (fostul targ de pasari) !!!

Este de ,,apreciat,, cu ghilimele, sustinerea pe care o oferiti si ati oferit-o de-a lungul timpului unui numar foarte mare de investitori autohtoni (4-5 la numar), doar ca tot ce ati facut pentru ei a fost in detrimentul cetateniilor.

Mare atentie, dupa lacuri, cinematografe, parcari si multe alte terenuri strategice, sa nu pierdeti si Casa de Cultura !!!

Inchei prin a va spune ca singurul lucru de care m-as bucura daca l-ati pierde, este insasi PRIMARIA !!!