Concurs gata primenit cu o fundita pentru Teodora Soare

In atentia tuturor organelor de cercetare si de informare, va instintez ca pe data de 17 oct 2017 va avea loc un concurs la primaria  Tg Jiu, pentru ocuparea functiei publice  de consilier, clasa 1, gradul profesional superior…….etc

Va atasez mai jos anuntul primariei, ulterior aducand si eu cateva completari la conditiile enumerate in anunt, toate la un loc fiind indicii clare ce pot plamadi un rechizitoriu. Totodata va instintez ca identificarea unei comisii corecte este o misiune mai grea decat a avut SUA in VIETNAM.

anunt

Conditii neenumerate in anunt:

  • Sa fie sotul jurnalist / strateg de campanie al pierzatorului Aurel
  • Sa fii detinut in anii anteriori functia de consilier al viceprimarului cu atributii de primar
  • Sa fii un pupincurist fidel al clasei politice in special al pesedeului
  • Sa il urasti pe Romanescu si sa aduci un plus valoare sabotorilor din aparatul primariei care vrea regresul orasului
  • Sa fii primit in anii trecuti un apartament ANL si ulterior inca 2oua parcele de teren din partea primariei, pe care sa-ti creasca o ditamai casa, in timp ce familii nevoiase cu copii stau in chirii.

Descrierea “candidatului ideal”

Teodora Soare a fost angajata primariei Tg Jiu in perioada februarie 2016-iunie   2017,pe postul de consilier in cadrul Compartimentului  Cabinet Primar, cu contract de munca pe perioada determinata.(pana la pierderea alegerilor) Totodata in fisa postului avea si rolul de loctiitor al purtatorului de cuvant.

Cu ocazia asta sper sa intelegem toti de unde atata agresivitate la adresa noului primar, din directia sotului deontolog!!!

Inchei prin a descuraja astfel de practici, insistand ca toti tinerii capabili sa cuteze a se inscrie la concurs, cu promisiunea ca va vom fi alaturi si vom face tot posibilul pentru a transparentiza totul si a scoate la iveala orice urma de neregula.

Avertizez si primarul in functie sa ia act de cele spuse de mine si impreuna cu autoritatile de “peste strada” sa elimine toate practicile mizere numite BLAT.

Stim ca o comisie se formeaza din personal cu studii superioare ce lucreaza in cadrul primariei, la fel cum stim ca o buna parte din ei sunt deja uzati moral, motiv pentru care solicitam atentie sporita si supraveghere de la organele abilitate.

Succes tuturor participantilor si sper ca momentul 0 a sosit si in primaria Tg Jiu