Conducerea Clubului Sportiv, pălărie prea mare pentru candidați

Niciunul dintre candidații înscriși pentru funcția de director al noului Club Sportiv Municipal nu a reușit să obțină notă de trecere, la proba scrisă, ce s-a desfășurat ieri. Ambii aspiranți la șefia entității au fost picat prima probă a concursului, așa că faza următoare, interviul, nu va mai avea loc. Omul de afaceri Dan Marinescu a obținut 52 de puncte, din 100, iar fostul director sportiv de la Pandurii, Robert Bălăeț, a fost notat cu 51. Pentru a trece la proba următoare, cei doi aveau nevoie de minim 70 de puncte.

Postul de conducere de la noul Club Sportiv Municipal a creat numeroase dispute, consilierii nefiind de acord cu numirea unu director interimar, așa că s-a organizat concurs, la care au vrut să se înscrie, inițial, mai multe persoane. Printre acestea, și fostul administrator public de la Rovinari, Constantin Podaru, ce face obiectul cercetărilor în celebrul dosar “Lotul primarilor”, în care 8 primari și administratorul firmei atribuite fostului edil din Turceni, Ion Iordache, au fost reținuți pentru luare și dare de mită.

Podaru a renunțat la lupta pentru CSM, după ce a obținut un post de director la baza din Stațiunea Săcelu, ce aparține CEO.