Continuă angajările pe pile, la CEO

Pupincuriștii și pilele au trecere la șefii Complexului Oltenia. Lista lui Boza cuprinde jurnaliști, rude ale unor politicieni și chiar lideri de sindicat, care s-au dat de partea conducerii, pentru privilegii.
Complexul Energetic Oltenia este nu doar o vacă bună de muls, dar și un os, din care rod pilele unor politicieni sau șefi. Administrația a fost generoasă cu cei care ling picioarele șefilor, dar și cu rudele și protejații unor lideri politici. Unul dintre cei care au sărit din barca sindicatelor, în cea a administrației, pentru un salariu atractiv, este Constantin Crețan. Fostul reprezentant al minerilor a devenit un aprig susținător al directorului companiei, Sorinel Boza, contestat de unii lideri. Crețan a fost încadrat ca referent, fiind unul dintre numeroșii consilieri ai directorului, cu care s-a pus bine. După ce ani de zile a criticat directoratul și angajările pe pile, acum, Crețan stă cuminte, cu botul pe labe, mulțumindu-se cu salariul nesimțit.

Consiliera lui Cârciumaru, împărțită cu Maioreanu

Și liderii politici ai PSD si ALDE și-au angajat pilele la Complexul Energetic Oltenia. Cel mai nesimțit caz este al consilierei senatorului Florin Cârciumaru. Președintele PSD a cărat-o după el, la București, pe Iulia Pătrulescu, fostă jurnalistă la Radio Omega. Tânăra a trecut, într-un timp record, prin trei instituții. Angajată pe cabinetul parlamentar al lui Cârciumaru, Pătrulescu era împărțită de liderul PSD, cu secretarul de stat în Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu, dar figura și ca angajată la Complexul Energetic Oltenia, la sediul de la București, despre care, probabil, nici nu știe unde se află. Surse din companie au declarat că angajată plătită de CEO era o enigmă pentru ceilalți angajați, pentru că nu trecuse pe la locul de muncă.
Conform activității zilnice, “indispensabila CEO” stă și distribuie materiale pe rețelele de socializare promovând de zor PSD. Dacă ar fi să o întrebăm despre condițiile de muncă  din minerit, sunt convins că fătuca este foarte mulțumită. Normal.
Forța Boza!!