Copii luati cu salvarea, dupa ce au fost tratati la spitalul din Carbunesti

Doi frati, cu varste de pana in doi ani, au fost luati cu salvarea, in stare grava, dupa ce fusesera internati si tratati la Spitalul Targu Carbunesti. Micutii fusesera externati, desi pe corp incepuse sa le apara pete. A doua zi, mezinul, de sase luni, avea corpul plin de vanatai. Speriati, parintii s-au intors la acelasi medic, care ii tratase timp de noua zile. Aristica Morosanu a pus una dintre asistente sa le faca “niste injectii” si i-a trimis acasa. Vazand ca starea copiilor de sase luni, respectiv un an si 10 luni, se inrautateste, parintii au chemat salvarea, care i-a dus la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, unde au fost internati. Cazul a fost prezentat de Sabotorii Tv , in editia de luni.

Andreea Marina, mama copiilor intoxicati

Contactat de reporterii Sabotorii Tv, doctorul Aristica Morosanu a mintit cu nonsalanta, ca tratamentul pe care l-a administrat a fost stabilit in urma unor analize, care, de fapt, nu au fost facute celor doi copii. Intrebat de rezultatul respectivelor analize, medicul s-a enervat si a inchis telefonul.

Dr. Aristica Morosanu, Spitalul Tg Carbunesti

Medicul Aristica Morosanu a fost si director al Directiei de Sanatate Publica, post pe care l-ar mai fi vrut, insa a picat examenul organizat si a fost nevoit sa se intoarca la Spitalul Targu Carbunesti, ca medic pediatru.