Cosmin Morega, devoratorul “lămpașului” public

Viceprimarul psd din Motru, a fost nascut cu nume mare dar a ramas tot mic mic mic si nitel furacios. Analizand activitatea lui din anii precedenti, descoperim o descoperire a Curtii de Conturi, mai precis, un furtisag facut de maiestatea sa(cu i) de vreo 600.000 lei. O nimica toata. Pentru binele cetatenilor a cautat sa-si indestuleze conturile, ca doar altfel cum putea sa se lupte pentru binele lor?!


Atat de grijuliu a fost, astfel incat, anul trecut a fost prins furand energie de la Directia Publica pe care trebuia sa o administreze. De retinut ca viceprimarul motrean are casa spate in spate cu Directia Publica, asta ca sa o poata pastorii mai bine. Curentul il cara pe un cablu, nu cu galeata. Ghinion si “noroc”cu ghilimele in acelasi timp. Ghinion ca l-au prins, noroc ca specific romanesc, a scapat ieftin. Tot norocos este si fsptul ca nu a rasuflat in presa bravura lui, tinuta fiind departe de ochii publicului, iar dosarul a stat ciuci, astfel incat sa nu prea fie vazut.

Sa intervina ISU, lui Morega ii crescu un stalp in curte

Hai sa nu fac o tragedie din asta…a incercat si el…poate si locuitorii din Motru erau de acord sa-i achite factura, insa ce-i de facut ca trecand prin zona zilele acestea, descoperii iar ceva dubios. Ce? Omului tocmai ce-i crescu un stalp in curte, stalp cu bec, bec cu stalp, dracu il mai stie ce este, cert e ca se aprinde odata cu stalpul de curent si iluminat public, seara la aceeasi ora!!! Coincidenta? Glumesc, deoarece din stalpul aflat pe domeniul public, pleaca si niste fire in stalpisorul lui din ograda!!
”Senzational!” ar spune Dan Diaconescu, insa eu nu pot sa fac asta, ci doar sa critic nonsalanta cu care genul asta de oameni care cersesc voturi semenilor, uita ulterior pentru ce sunt in functie si fac un scop doar din devalizarea banului public. Trist, dar adevarat.
Cu ocazia asta poate vede si autoritatea atipita, poate vede si Jianu…tot un fel de Romanescu si el, cum vicele lui face doar nesarate.
Sugestiv pentru nea primarul, ia bre niscai cabluri, identifica familiile nevoiase din Motru si baga dracului curent gratis la toti. Nu asta este politica zonei?
Daca miliardarul Morega isi permite asemenea favoritisme, nu vad de ce familiile nevoiase nu ar beneficia si ele. Sunt convins ca-s multi la numar! Stiu de ce nu poti face asta. Nu au adeziune la pesede. Nu-i bai. Vorbim si le facem.
Devin mult mai serios pe final si ma intreb, cum de nu-i mai satura dzeu pe astia sa tot crape in burtile alea? Mister…mare mister.
Sper totusi sa-i sara slitul primarului si sa ia masuri…chiar daca grohaie purceaua aia rapoasa ca-l arunca pe geam. Preventiv sa-si lege o coarda elastica.