Cutia cu candidați

Sunt unul dintre cei care l-au votat pe Johannis, entuziasmul pe care l-am avut când a ieșit președinte echivalează cu dezamăgirea celor cinci ani de mandat!Sincer, încă din primele luni, văzând că prioritățile dumnealui constau în plimbările cu soția prin tari exotice, mi-au lăsat un gust amar!

Așteptam după era Băsescu să văd Romania “altfel”, mai exact sa văd un președinte integru, care sa știe să ceară pentru națiunea asta, ceea ce i se cuvine! Cu un Guvern Cioloș sforărit din exterior, cu un Guvern PSD căpușat de furaciosi, Johannis a fost mentosana de pe colivă! Spun “mentosana” fiindcă a fost “spirtos” cu România și “dulceag” cu toți care au impus reguli pe teritoriul țării noastre! Am citit pe chipul dumnealui mândria de a purta o șapcă primită cadou în SUA, însă nu am văzut o atitudine fermă de lider prin a cărui vene curge sânge de român. Putea să urmeze exemplul liderilor Ungariei, Poloniei sau al altor țări post-comuniste, care au știut să-și ceară drepturile. Sunt pro-european 100%, dar nu accept dubla măsură.

 

Despre Barna… 

Legat de acest candidat al USR, am și o mai mare dezamăgire! La început am crezut în uniunea ce venea să salveze România. Primele semne de întrebare au fost momentele în care au început să exploateze frustrările oamenilor, un lucru extrem de urât fiindcă ura viscerala ce o aveam pe PSD a fost exploatată nemeritos de un partid ce țintește sfâșierea identității acestei națiuni! Nu putem omite legătură dintre USR și unele dintre cele mai grandioase ONG-uri, care au ca scop decapitarea economiei românești prin fel și fel de acțiuni impuse de la Bruxelles. Dau un singur exemplu, GreenPeace care dă în judecată Termocentrala Rovinari sub pretextul că murit de poluați! Daca nu am murit de “furați”, cu siguranță nu murim nici poluați! Coincid cele menționate mai sus, chiar cu relatarea domnului Barna, care a spus clar și concis: “Termocentralele trebuie sa funcționeze pe gaz și eliminat cărbunele!”. In traducere liberă eliminați resursa voastră că venim noi cu a noastră!(ordin de la mai marii Europei).

Despre proiectele mărețe cu căsătoria între persoane de același sex și despre legalizarea marijuanei, nu mai are sens sa discut că m-apuca dracii!

Nu vreau sa trec de la hoții României la trădătorii României, că mă numesc “poluat pe creier”!

 

Dă Dăncilă ce mai e de zis?!

Capiata PSD la președenția Romaniei, a reușit să facă din prostie măiestrie! Ea încă se afla la stadiul de a nu ști câte urechi are-n cap. Daca nu ar exista oglinzi și acesta ar fi un mister pentru dumneaei. Nu vreau sa continui, că nu are sens, dar trebuie sa recunosc că mă bucur pentru PSD în urma autodistrugerii. “Așa să vă ajute Dumnezeu!”

 

Cumpănașu… de la tragedie la afacere! 

Prezidentiabilul Cumpanașu, este în opinia mea, cel mai josnic personaj angrenat în lupta alegerilor! Nimic nefiind mai dureros și păcătos, decât să profiți de o tragedie, transformata in afacere! Sute de mii de euro, atrase prin ONG-URI dumnealui, tocmai din instituții/ministere parte a unui sistem bolnav, naște o întrebare banală pentru orice om sănătos. Cum sa asiști toată viața la unele nemernicii, să fii partaj direct și indirect la cancerizarea întregului sistem, iar apoi sa ieși precum un pruncușor de lapte și să batjocorești printr-o manipulare ordinară, o întreagă natiune! Apropo de slogan: care noi….și care ei?

 

CĂTĂLIN IVAN! 

Sunt un tip asumat și recunosc că acest personaj politic, mi-a atras atentia, prin lipsa de oportunism!

În urmă cu mai bine de doi ani, chiar spuneam că și-a dat liniștea pe neliniște, refuzând să crească sub patrafirul politicienilor uzați! Din păcate avem puține exemple la nivel național, cu tineri care să-și expună ideile și să se impună în fața liderilor cu notorietate. Mai mult decât atât, cred că este printre singurii europarlamentari care au inițiat și adoptat o lege cu  răsunet la nivel european. Concluzionând, țin să menționez că a fost singurul care ne-a susținut în diversele acțiuni întreprinse de noi.