Directorul CEO, “bătut la fundul gol”, de un sudor

Managerul Complexului Energetic Oltenia a fost umilit de un simplu angajat, care ieri a protestat în fața companiei, acuzând că ultimele majorări salariale s-au făcut preferențial. Sorin Boza, șeful CEO, a participat, aseară, la o emisiune, difuzată de un post local, în același timp în care protestatarul își spunea păsurile, la Sabotorii Tv. Ediția în care managerul companiei a fost prezent împreună cu consilierul lui personal, fostul lider PD, Ion Rușeț, nu a reușit să atragă, simultan, mai mult de 20 de vizualizări. Emisiunea de la postul Tele3, cu cei doi reprezentanți ai companiei, a înregistrat 1.800 de vizualizări, la sfert din totalul view-urilor contorizate de emisiunea Sabotorii TV, care a depășit 9.000.

 

Ediția de luni seara, în care s-au făcut dezvăluiri despre problemele din Complexul Energetic Oltenia, la care a participat sudorul Mihai Nanu, aflat în greva foamei, a fost lider de audiență în online, depășind toate televiziunile locale, ce emit și pe internet. Cele două emisiuni ale postului Tv Sud, difuzate în intervalul orar în care emite și Sabotorii Tv, nu au reușit să adune mai mult de jumătate din audiența noii entități media, deși una dintre producții a avut patru invitați. Postul Acces Tv, la care invitat a fost liderul sindical Dumitru Pârvulescu, nu a reușit nici el să treacă de jumătate din audiența Sabotorii Tv.

P.S. Nu vă speriați, dacă atunci când verificați traficul, acesta a sărit de mult de 10.000. Și ei sunt cu ochii pe noi!

P.S.2 Dacă nu ați văzut încă emisiunea, o găsiți aici.