Domnilor Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Cosmin Popescu, voi susțineți corupția?

Am semnalat, în urmă cu 2 săptămâni, că la “Colegiul Tehnic” din Mătăsari se pregătește o mare hoție, fapt ce se confirmă la momentul actual!
Vă plângeți că sunt agresiv, că vorbesc urât și că nu tac când voi sunteți, indirect, complici la tot felul de practici mizere. (Folosiți batiste)
Sincer, eu chiar am crezut că vouă vă scapă anumite lucruri ce se petrec prin teritoriu dar bag seama că m-am înșelat! Voi se pare că girați toate aceste practici. Lipsa voastră de reacție nu mă lasă să cred altceva. Simplu.
Mă străduiam să cred la un moment dat că printre voi sunt oameni de calitate care pot să se impună într-un târziu. Aș! De unde… atâta impunere? Mai degrabă este vorba de supunere!
Când stați în lojă și asistați nepăsători cum sunt striviți tinerii, cum sunt eliminați oamenii capabili și în locul lor sunt promovați toți idioții, ce vreți să mai cred eu despre voi?! Rușine! Rușine că ne distrugeți baza, adică tineretul!

Spuneam cândva că primarii sunt pilonii care susțin clasa politică. Așa este. Ce nu înțeleg eu este cum dracului nu găsiți piloni cât de cât verticali?!
Atitudinea “membrelor” Vili Pasăre, Gașpar sau chiar a directorului școlii, Săceanu, este alimentată de voi! Fără încurajările voastre, “gândacii ăștia de colorado” nu aveau tupeul să calce în picioare și să umilească o tânără care și-a câștigat dreptul de a muncii, prin concurs! Prin concurs cu cea mai mare notă vreau sa spun!
Constituția țării ne garantează dreptul la muncă. Da? Păi, băi somităților, voi după care constituție vă ghidați?
Observați că lipsește din peisaj Isfan? Spre surprinderea tuturor, ăla a fost dispus la dialog și a încercat să găsească o soluție! Dar, cum bine se știe, politicul dictează și trasează! Frânele și accelerația sunt la centru. Eu asta am dedus după ce mi-am înfipt niște antene sănătoase prin ograda celor doi primari. Ei asta susțin. Sunt regi! Bravo lor!
Lansez un avertisment cu aceasta ocazie: să ferească Dumnezeu, regii, să-i torn cu vreo măgărie, că le dau scris: tot activul de partid nu-i mai scapă!
Asta cu riscul de a sta 2 zile în fața Parchetului, alte 2 în fața DNA și apoi ne mutăm cu pancartele de gât și la Bruxelles! Cu voi nu se poate juca decât în extreme! Ne vom conforma. Sper că sesizați pluralul!
Nu vreau să închei până nu salut PNL-ul care s-a autosesizat și a amendat, în tandem cu societatea civilă, neregulile semnalate la Mătăsari. Am glumit.
Bășinile afrodiziace ale PSD sunt trase în plămâni de PNL-iști și savurate la maxim. Asta-i viața… trăim într-un compromis!

https://www.facebook.com/groups/696105953900075/permalink/937681446409190/

 

P.S.
In scurt timp, asociația civică “Pas cu Pas, alături de voi”, face front comun cu publicația “sabotoriigorjului.ro”! Ambele vor da ființă unei televiziuni online, 100% liberă, o televiziune ce vă aparține vouă, tuturor oamenilor simpli și nedreptățiți!! Vă stăm la dispoziție 24 din 24 pentru a preveni și stopa abuzurile!
Orice politician bine intenționat va fi salutat!!
Orice politician rău intenționat va fi demolat!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1736599549696237&id=1341038645918998