Fara administrator…sa putem fura!!!

,,Cacam” asa sta treaba cu administratorul la primarie. Logic. Nu?

Daca in anii precedenti,consiliul local sub bagheta lui Carciumaru au votat, bugetat si coafat, postul de administrator doar de ochii lumii, iaca acum cand i veni timpul, cum tot ei, pesedeii, nu il mai vor.

Pai ma manca-v-ar tata, voua va pare ca ati administrat asa de bine orasul asta incat sa nu necesite un specialist? Sau problema voastra este strict legata de banul public ce nu ar mai putea fi sifonat catre firmele voastre si ale acolitilor vostri? Hai sa deseneze Ivan mai pe intelesul tuturor despre ce este vorba.

Deci, cum bine este stiut, legile in Romania au fost facute elastice, interpretabile si nu in ultimul rand, pentru hoti! Vorbim de hotii autentici nu de porecliti!!! Legea functionarului public spre exemplu, este o mare l.aba. Spun asta pentru ca daca urmarim evolutia lucrurilor la real, constatam cum de a lungul anilor, bugetele primariilor s au tot dus pe apa sambetei…mai precis in buzunarele unor jmecheri cu j.

Pai e si normal sa se duca atata timp cat intr o primarie, toti fac dar nimeni nu raspunde. Primarul este grevat de riscuri pentru ca inainte, poate a fost tractorist, juridicul si economicul au grija sa puna virgulele acolo unde trebuie, ca apoi, ajutati de legea de cacat sa fure linistiti. Analizam doar vag asa….lucrari efectuate in batjocura, retrocedari din neant, autorizatii dupa bunul plac, pe scurt, o mare japca facuta cetatenilor simpli.

Pe mine personal ma lasa rece personajul care ar ocupa aceasta functie de raspundere, satisfactia mea fiind doar ca RASPUNDE! Mai exact, ca intr o societate, administratorul semneaza, tot el este si bun de plata. Simplu. A gresit, nu mai poate invoca pe “cred ca, s ar putea sa”…ci urmeaza un scurt, mars la puscarie! Ori din pozitia aia nu mai prea gasesti argumente sa scapi. Te-ai dus “militar”… glont si esti bun dus.

Pe final, recunosc ca am un singur regret, ca atunci cand au respins hotararea de consiliu nu a dat un potop de ploaie, astfel incat sa aiba exemplul viu al bunei administratii, si anume, Tg Jiul transformat in mica Venetie dar fara gondole. Alea sunt ultimele “lucrari de calitate”cu care ne putem mandri.