Fara discriminari intre români și țigani! Nu?

Păi in cazul ăsta,toți românii din Tg Jiu,trebuie să intrăm în “normalitate”, de mâine refuzând să mai plătim factura de apă.
O să ieșim din “normalitate” doar atunci când concetățenii noștri din cartierele Obreja, respectiv Meteor, achită sumele astronomice ce le au restante!!!
Vorbim de facturi gen 20-30 Milioane!!!!!
Care are doar 5-6 milioane restanță este bun platnic.(putini la număr)

Păi mă Aparegio,când într un bloc, o familie nevoiașă rămâne restanta o sumă de cateva milioane , tăiați apa in tot blocul!!!
(Stiu,masa de manevră nu i la bloc.)

O să fac o adresă pe 544 cerând exact sumele ce sunt datorate in cele două cartiere amintite mai sus.( Doar ce i peste 10 milioane,ca să vă ajungă hârtia in fax. Sunt sigur că mi veți răspunde sincer, pentru că am arvunite vreo…”multe” facturi deja!!!)
Apoi, așteptăm măsuri urgente,facturi incasate, apa tăiată daca e cazul… adica puțină “anormalitate “.
Hai să nu mai poată nimeni suspecta de o altă mită electorală ascunsă,actuala conducere administrativă!!)))
In caz contrar,o să fac eu rost de cat mai multe copii,fac si o plângere penală, și cu ele în dinți,trec prin ușile DNA,PNA,CNA,MMA…ETC
(Să nu vă treacă prin cap,să convocați iar staborul senatorial. Ar fi in zadar, că ei recunosc tot)

Apropo de sinceritate,reproduc o discuție cu niște tigani ” – Bă frate,noi nu plătim, nu avem apometre și la păpușarul)) ăla ne certam cu ei. Ce sa plătesc fara apometru? La care ne a pus le am spart. Ei ne au învățat să spunem că au înghetat…”
Pai unde i “egalite,fraternite,”??Tiganii au suficiente resurse,au de unde plati,deci sio pe ei. Votează și fără apă dacă e să voteze.Sau se pune problema,cu cine??!!)))

O întrebare fierbinte pentru administratie pe final:

De peste 13-14 ani,aveți la bazinul de apa montat un baipas care ocolește contorul general ?? Mai precis, folosind o echipa de detinuti, pentru săpături (și secretomanie evident)ați montat un baipas, exact sub conducta principală,la intrarea în bazin?!

Redus la nivel de casă,un om de rând dacă face treaba asta,fura apă să si ude gradina eventual.
Voi pentru cine dracului ați face o la nivelul ăla?
Care să fi fost marii consumatori și beneficiarii, de atâția amar de ani? (Cartierul Bicaz a fost doar unul) Next…

P.S
Am încredere în noua conducere a Primăriei Tg Jiu,că vor pune punct acestor mizerii prea evidente. Dacă tot veti colecta facturile pe apă,sa nu faceti doua drumuri, luați și banii pe impozit! Casa mea e mai mică decât a lor,masina mea mai ieftina, va rog sa ma scăpați de frustrări ?

Dacă nu luați măsuri urgente, mâna aia de pensionari ce va votează,o să și dea seama că i scumpă fasolea și o plătesc ca pe caviar!?

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNea Aureleee… Dormi?
Articolul următorPamfletii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here