Iertați-i pe jandarmi, dar nu mai dați arme pe mâna slugilor

Nu știu ce scuză ar putea fi găsită jandarmilor, care au lovit în stânga și-n dreapta, ca ciobanii, rănind oameni fără nicio vină. Sunt de acord că jandarmii au fost victime, la protestul ce a avut loc în week-end, la București, împotriva guvernanților corupți și iresponsabili. Victime ale servilismului. Cum să te faci că nu observi acțiunile lor odioase, împotriva unor oameni pașnici, care veniseră la o manifestație fără violențe, dovadă că și-au adus cu ei și copiii. Cum să înghiți manipulările unor politruci și acoliți ai lor, care de două zile repetă, ca niște papagali, aceleași idei: protestatarii, veniți din toată țara și din toată lumea (fără să fie ademeniți cu sandvich-uri și bani, ca așa-zișii susținători PSD) au fost instruiți de președinte, să dea o lovitură de stat. Și o altă idee, pe care se ostenesc s-o împrăștie pesediștii: odioșii de protestatari au lovit o femeie-jandarm, care alături de colegii ei gazase și pusese tunurile de apă pe copii, bătrâni, femei. Păi jardarmerița lovită de persoane agresive, lăsate să se infiltreze și să se manifeste în mulțimea pașnică, a fost apărată cu trupurile, de protestatari, nu de colegii ei, jandarmi, care au abandonat-o. Tocmai odioșii de protestatari s-au luptat cu cei care o loveau, lucru pe care trebuia să-l facă jandarmii, mobilizați în număr inexplicabil de mare și înarmați până-n dinți. Știau, oare, șefii, ce urma să se întâmple?

E lovitură de stat, dacă îți spui nemulțumirile față de un guvern format din marionete semialfabetizate, manevrate de un condamnat penal, care are ca singur obiectiv să schimbe legi, ca să scape el și gașca lui  de pușcărie? Au devenit ilegale protestele, dacă nu sunt de susținere față de liderii PSD? Nu au voie să vrea să se întoarcă în țara lor românii plecați să muncească în străinătate, din cauză că posturile au fost ocupate de amante, copii și pile?

Se agită niște deontologi îndoctrinați politic, să ne spună că jandarmii au acționat corect, că nu avem voie să-i criticăm, că ei intervin și la inundații. Păi, până la urmă, jandarmii ăștia sunt și ei tot niște amante, pe care îi angajează cineva, să stea degeaba, dar să primească lefuri mari? Ca să înțelegem dacă trebuie sau nu să facă ceva, sau doar îi plătim.

P.S.: Dragnea, bagă bine la cap! O slugă cu arma pe mână este periculoasă. Să nu zici că nu ți-am spus!

Sursa: facebook