La Telești, pesediștii s-au bășit în tort!

Aseară s-au terminat alegerile la Telești, rezultatele fiind previzibile. PSD a câștigat detașat.
Competiția a fost frumoasă, “alunecoasă” pe ici pe colo, (mă refer la liderii partidelor angrenate) însă una peste alta…a fost. Atât deocamdată!
În fine, aseară târziu, la aflarea rezultatelor, în prezența întregii conduceri PSD de la județ, au avut loc bla bla urile declarative, nimic deosebit, chiar pot spune că a fost ok.

Ok până la un moment dat când au apărut vreo 3-4 mașini cu mai multe bucăți rudari, cu maneaua în blană, scandând cu patosul specific: PSD… PSD…trăiască PSD!

Atât de bine au picat rudărașii încât mai marii județului intraseră în pământ de…mândrie!!
Ce nu pot eu sa înțeleg, este cum dracului nu știu să evite astfel de apariții, convins fiind că deșteptul ăla de consilier care a făcut un efort în a burdușii mașinile cu electrozi (pardon, electori) nu și-a dat seama că vine efectiv să…bese în tort!!
Aia s-a întâmplat. A reușit să pună o mare pată căcăcioasă pe victorie, chiar și pe arcușul ăluia cu vioara.

Închei prin a saluta oamenii(doar oamenii) pentru prezența la vot și prin a da un sfat partidelor de opoziție care sunt ele opozante cu ghilimele:
Ca să bați un primar PSD în funcție, al cărui motor de vot este BMW M3, trebuie ori sa urci într-un F55 AMG, ori să pui niscai zahăr în rezervor la BMW!!
Restul, sunt doar tentative la mișto și povești despre campanie. Prezența la astfel de “competiții”
este obligatorie, altfel, unii nici nu ar călca pe acolo.
În concluzie, sugestiv pentru candidații care au un pol de forță, pe viitor, mergeți independenți!! Dacă vreun partid investește în voi și vă susțin, sunt liberi să o facă. Dacă nu….nu aveți regrete. Simplu