Liderii de sindicat, deplasări în Franța, cu nevestele

Liderii de sindicat, care au bătut palma cu administrația Complexului Energetic Oltenia, se bucură de tratament preferențial. Doi dintre reprezentanții minerilor, care s-au vândut conducerii, se află în voiaj, în Franța. Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia, Constantin Crețan și șeful de departament Ion Șomonescu s-au plimbat prin Europa, prin bunăvoința conducerii companiei. Și dacă deplasarea a fost gratis, s-a găsit loc și pentru câte o nevastă. Și cum doamnele nu se pot abține, au ținut să se laude cu voiajul la Paris, pe rețelele de socializare.

Constantin Crețan a atacat constant, în ultimii ani, conducerile Complexului Oltenia, dar și alți lideri de sindicat. Asta până în urmă cu trei luni, când a sărit în barca administrației. Încadrat referent la CEO, sindicalistul s-a transformat, după angajare, din lider critic, în apărătorul managerului Sorin Boza. Pentru că nu a putut să-și convingă un coleg de sindicat, să nu mai atace conducerea companiei, Constantin Crețan a intrat într-un conflict cu Nicu Bunoaica, cel care l-a și acuzat, ulterior, că l-a agresat.

Deși angajat recent, Crețan s-a bucurat de numeroase avantaje. Înainte de deplasarea în Franța, el a fost și în Grecia, sub același pretext, al muncii sindicale, iar în curând va pleca și în India.