Mi s-au futut neuronii azi-noapte!

Realizați că am avut o mare “ejaculare neuronală” în ceea ce privește lăbăreala aceasta cu referendumul. O lăbăreală destul de costisitoare, aș spune, fiindcă 43 milioane de euro este o sumă ce putea fi folosită în alte scopuri, dar, mă rog, ei sunt aleșii!

Aleșii sunt tot din  marea aceea politică ce ne-a “pedofilit” 27 de ani. Mai direct, ne-au futut generație după generație, de la ăl cu țâța-n gură, pân’ la ăl cu barba șură! În concluzie, le-a fost bine lor, dar nu ne-a fost bine nouă.

O noua lege de căcat unde statu-i pitulat!

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creșterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Păi bine mă statule care ești bulangiu, tu unde te afli în ecuația asta? Dreptul și îndatorirea părinților depind de tine, mă statule. Ori, tu, fiind bulangiu, și supremația deținută de o clasă politică formată în mare parte, tot din bulangii, este firesc să apară incompatibilitatea. Nu? Se vede limpede acest lucru, fiindcă nu văd un aliniat care să închidă legea așa;

 ” Pentru consolidarea familie tradiționale, statul se obligă să asigure o alocație de minim 700 – 800 Ron copiilor, manuale școlare…etc”

Atunci demonstram și noi că suntem direct interesați de familie, de creștere a natalității, deci de întețit fututul între noi. Într-un cuvânt nu ne mai futeați voi.

Lăsând la o parte ejacularea mea neuronală, atașez mai jos o lege care este suficient de clară.

Păi dacă este atât de limpede totul, pentru ce dracului ați mai făcut acest referendum? Doar de dragul de a ne mai fute odată? Trist! Trist că noi încă stăm! Stăm fiindcă ați îndobitocit o mare parte din noi, iar restul suntem prea letargici. Am omis intenționat categoria trădătorilor! Istoria ne recomandă în acest sens și văd cum păstrăm “tradiția”.

Închei prin a face un apel către cei ce tipăresc buletinele de vot. Faceți unul cu gaură pe mijloc fiindcă vreau să-l pun pe… “gulă”!

Tot în încheiere, vă asigur că nu sunt unul dintre cei care își “ciufulesc” căcatul. Îmi plac femeile. Doar femeile!

PS. După o noapte de amor, îmi relaxez neuronii cu piesa celor de la Paraziții! Vă recomand!