Mișule, pitulă-i, mă, zarurile!

Ultima convocată de selecționerul Mișu, în lotul deținătorilor de “2oi neuroni tablagii“, este chiar inspectoarea șefă care inspectorează inspectoratul școlar. (Era să scriu “expectorează inspectoratul școlar”)

Aceasta s-a remarcat rapid printr-o “tsukahara” făcută zilele acestea, însă a avut ceva probleme la aterizare. Mai exact… a aterizat în cur! Bine că nu a aterizat în cap, că poate spărgea “zarele”. Spărgea zarele taman când ăi 2oi neuroni jucau table și miza era destul de mare. Două clase linia… patru clase marțul!

Fac o paranteză, (mai virtuală ca useriștii) și te întreb, mă Mișule, ce drac’ ne făceam dacă-l prindeam pe Messi încălțat invers în ghete, sau pe Abramburica cu mintea nehodinită? Zău așa! Ne pomeneam cu madame Wrejeru că înzestra liceul din Turburea cu vreo 22 de clase și lăsa Târgu Jiul… cu una singură.

Bine, are și ea o scuză. Este de notorietate că noi, la Gorj, ne naștem genii și școala devine încet și sigur opțională.

Eu am intuit, încă din tinerețe, acest lucru și m-am oprit la 10 și-o profesională. Acum, după promovările tale, Mișule, când îl mai văzui și pe Adi Tudor că-l procopsi “cetățean de onoare” pe Gorun, simt, mai mult ca oricând, că a venit și timpul meu.

Îmi iau degetul mijlociu în dinți și vin la PSD. Sunt convins că până la finele anului mă găsesc șef la Cultură. Mănușă îmi vine!

 

P.S. Mișule, fără glumă, tu când faci schimbările / numirile acestea, le faci tu, sau te sună Becali din tribună? Răspunsul mi-l dai atunci când ai adeziunea făcută și postul pregătit. Mă găsești la 768305808. Știu. Ești nedumerit că lipsește prima cifră. Dă-i o testare lui Wrejeru. Las-o pe ea să ghicească. (Las un indiciu: este exact calificativul vostru!!! )

Acesta este un pamflet, dar tu, Mișule, ia-l ca atare și tratează-l serios. Deja orașul plânge după Tătaru, după Ișfan și cine știe ce surprize ne mai pregătești. Preventiv, ascunde “zarele“!