Municipiul Motru, fără apă caldă, managerul se dă bolnav și pleacă în Turcia

Directorul Uzinei de Agent Termic Motru, pus administrator special după ce a dus unitatea în insolvență, a mai comis un fals. Eugen Corcoață a adus documente că este bolnav și a cerut concediu medical, dar a fost prins rânjind la soare, într-o stațiune din Turcia. L-a dat de gol nevasta, care s-a pozat în hotelul de lux în care s-au cazat și s-a lăudat cu poza pe o rețea de socializare.

Resortul nu este accesibil oricărui muritor. Finii liderului PSD Motru, Dorin Hanu, și-au permis, însă, costurile de cazare în Hotelul Lonicera, unde un pachet cu o cameră pentru o familie, pentru șase zile, costă peste 7.000 de lei.

În timp ce directorul societății de apă și agent termic se lăfăie, locuitorii municipiului Motru stau fără apă caldă. Eugen Corcoață a fost numit administrator special, după ce uzina, pe care a condus-o ca director, a ajuns în insolvență și a încăput pe mâinile firmei prietene PSD, Siomax SPRL, ce aparține Marianei Somnea, fost candidat la parlamentare, pe listele social-democraților, iar firma a fost mandatar financiar al PSD Gorj. Ca să plece în vacanța de lux, Corcoață a comis un fals: s-a dat bolnav, deoarece nu avea voie la concediu de odihnă. A anunțat că, pentru o săptămână, este bolnav și se tratează și a plecat pe plaja din golful turcesc.

Alo, autoritățile! Ne facem și noi că lucrăm?