Nimic nou sub soare: toți o apă și-un pământ!

Prietenul meu Raul a fost într-un turneu scurt pe la ProRomânia (să nu spun misiune)! Acum a revenit la bază și povesteam ce deja știam. Greu cu partidele astea!

La ProRomania este la fel ca-n PSD, PNL, USR… adică politici trasate, strategii centrate de la lideri, mai exact, nimic deosebit. Marea problemă a politicii în România se pare că nu are remediu. Partidele tradiționale sunt lipsite de identitate, dar nelipsite de interese, iar marea parte a partidelor nou create sunt strict ghidate pe obiective fixate de afară sau din țară, în spatele fiecărei formațiuni stând de fapt sforarii.

Nimic nou sub soare! Eu mai fac câte o glumă și spun că mi-aș dori să văd cum acced în toate formațiunile politice, sute de mii de oameni! Să dea accept la ședințe de partid oricărui membru, să vedem și noi pe unde scot apoi cămașa. Ar fi prea frumos pentru noi, dar prea anevoios pentru ei. Nimeni nu-și dorește asta. Este mult mai simplu să ne controleze emoțiile, să ne învrăjbească unii împotriva altora, să ne manipuleze într-un cuvânt!

Închei prin a-i ura bun venit acasă, “fiului rătăcitor”!

Este viu și nevătămat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBy Ivan: Pictorial
Articolul următorCutia cu candidați