Pamfletii

*HAurel Popescu alias Bezna

,,Baaa…, Nea HAurel e baiat bun, nu-l cunosti tu bine…,, Asa imi spunea un amic interesat, evident, in urma cu trei-patru luni. Mi-a trezit nebunu’ ambitia si m-am apucat sa-l analizez si sa-l caut putin pe la oute. Pai ce sa vezi…, ati citit deja in ziar. Asta e ultima pagina !

*Romanescu si ciresele de Iunie

Fuego, cum este ,,alintat,, de colegii sai opozanti, este la un bob zabava sa castige Primaria Targu Jiu. Fuge HAurel… fuge si Marcel dupa el… si tot asa de vreo cateva luni. Singura problema a lu’ Marcel, este ca in curbe, ii mai arunca unii cate un pumn de samburi de cirese. Aluneca, dar se echilibreaza repede si fuge mai departe…

*Daniela Gradinaru

Conform vestei dumneaei… inca ARDe !!!

Facaturile flacarii violet au inceput sa dispara odata cu promovarea mormantului lu’ Arsenie Boca. Exceptand cativa dintre ei, care au fost dezlegati de PSD, restul raman inca ,,fidele,, si fermecati de basism. Sansele dumneaei si a partidului din care face parte, conform sondajelor, sunt putin mai mici decat ale invierii parintelui mai sus mentionat.

*Radu Miruta si bula de sapun.

Candidatul care nu se simte reprezentat de nimeni si de nimic, dar care stie despre problemele orasului… tot un fel… de nimic ! Jucand foarte hotarat, este limpede ca tinteste tot voturi de la nehotarati, indirect #rezistand doar in favoarea PSD-ului.

Raducu, la Targu Jiu nu toata lumea este prosti !!!

 

*Eduard Ladaru s-a apucat de treaba. MARE.

Participant de serviciu la editia ,,Vocea Candidatilor,, si avand ca textier chiar PSD-ul, IEdutul inca spera la jiltul de viceprimar. Cand pleaca la tv, baga doua galbenusuri de ou, ca apoi sa tipe cu toti decibelii din dotare, atat la Popesti, cat si la Romanesti, doar-doar o lua voturi de la nehotarati, astfel, securizand candidatul PSD. Te-am prin facand play-back, esti descalificat… !!!

*Salvador Caragea vesnicul varf… aterizat portar

Naspa situatie, revoltator si de inteles pana la urma. Nu poate omul sa stea locului. Ce vreti ? A plecat de la Sibiu spre Targu-Jiu si a ajuns inaintea cuponului de pensie, infipt direct in beregatile lu’ Carciumaru si a catorva personaje din PSD. A dus la tavaleala, dar nu poate sa tavaleasca la parametri, ca-l tine kimonoul legii. Vorbim de legea scrisa ! Peste 5 ani o sa fiu la el la usa cu reportofonul in mana si 5 stick-uri de memorie… sa-mi povesteasca despre furaciosi. Nu ?!