Primarul dă darul la nunți, din banii câștigați la pariuri

Pasiunea pentru pariurile sportive l-a ajutat să scape de datoriile cu nunțile, din perioada verii. Primarul din comuna Roșia de Amaradia a câștigat o sumă frumușică la pariuri, o pasiune pe care o are de câțiva ani. Liviu Cotojman a “împușcat” 10.000 de lei, cu un bilet pe care a plătit 2 lei. Din banii obținuți, spune că se achită de obligațiile de nuntaș, la sindrofiile la care este invitat, dar nu uită nici de echipa locală de fotbal, pentru care achită protocolul. Și putea câștiga mult mai mult, fiind la distanță de un singur meci, de potul cel mare, de 120.000 de lei

Pasiunea pentru pariurile sportive i-a adus, în ultimii ani, sume frumoase. Primarul liberal din Roșia de Amaradia a câștigat în repetate rânduri și spune că nu riscă niciodată sume mari, biletele pe care le joacă fiind de câțiva lei.

Jocurile par a fi un hobby al membrilor PNL, fostul președinte al vechiului Partid Democrat Liberal, Ion Rușeț, este și el un împătimit al sportului norocului. Fostul lider a câștigat un autoturism, în urmă cu câțiva ani.