PSD, ALDE și POLARIS….ne bagă gunoiul sub preș!

Vedem de câteva luni bune o batjocură la adresa populației pusă la cale de protagoniștii enumerati mai sus. Scopul lor este obstrucționarea bunului mers al orașului, sperând ca cetățenii sa-l amendeze pe Marcel Romanescu. Neridicarea gunoaielor in municipiul Tg Jiu este premeditată cu lux de amănunte în laboratoarele de manipulare pesediste!!!
Simplu de intuit ceea ce spun, mai ales că factorii decizionali și actorii acestei proaste piese de teatru, sunt direct implicați în mediul politic și de afaceri.
Vorbim de Polaris, o societate teleportata la Tg Jiu in anul 2007, care-l are ca acționar pe Eduard Martin, deputat PSD de Constanța.

Vorbim de acelasi Polaris care a beneficiat de amenajarea centrului municipiului Tg-Jiu, valoarea contractului fiind de 12.980.187, ulterior primind încă un bonus de 257.540!!
Vorbim de un raport al curții de conturi de la vremea respectivă care a descoperit lucrări plătite și neefectuate!!
Vorbim despre înlocuirea cu beton amprentat a granitului prevăzut în proiect, motiv pentru care an de an trebuie sa dăm cu trafaletul cu lac pe paviment!
Vorbim una peste alta despre o societate Polaris, 100% PSD care brusc și dintr-o dată nu mai ridica gunoaiele în oraș. Știu, dacă eram idiot, mă supăram pe Romanescu. Ghinion! Ghinion că nu sunt idiot și cu aceasta ocazie aș adresa câteva întrebări majorității consilierilor locali,demni de toată isprava:
1. Unde  ați fost când Polaris ne-a schilodit centrul cu acordul vostru?

2. Unde ați fost când Polaris a pus monopol pe tot ceea ce înseamnă deșeuri?
3. Unde ați fost când au trecut prin ședințele de consiliu majoritar PSD, toate contractele și ulterior adiționalele făcute de Polaris cu Primăria Tg Jiu?
4. Unde ați fost când Polaris pompa bani (uneori motorina)in curul vostru și al presei, doar pentru a vă asigura vouă liniștea?
5. Cu cât a fost plătită Ladaru sa behăie toată ziua ca o capră în călduri, când toți știm că acordul Primăriei cu Polaris este parafat betonat amprentat, cu complicitatea voastră, astfel încat sa nu-l mai poată desființa nici un pluton de juriști!!
…………………………………….infinit……………………………
6.Una peste alta, unde erați când se întâmplau toate acestea?

Nu trebuie sa-mi răspundeți, sunt convins că erați la masă și tăiați tortul…chiar cu Polaris! Era bine, frumos…ce mai vremuri…vă și văd lacrimile in coltul ochilor șiroind de dragul trecutului.

Gurile rele spun prin târg că un alt motiv pentru care recurgeti la aceasta strategie este Luis Popa, tânărul pesedist care înainte de alegeri, nemulțumit căcandidatul desemnat are 162 de ani (scuzați greșeala), a rupt lanțul și a ieșit din culoarul PSD intenționând să candideze independent. Grav! Foarte grav! Cum să dea strechia în “bălțata românească”? Cum sa fuga cu plus valoarea și cu banii?
Eeeeei aici apare problema, problemă ce implica jocurile politice și financiare dar care ne fac noua bube in genunchi.
Da băi politicieni porecliți, noi cetățenii suntem cei afectați, nu voi! Noi suportam toate războaiele voastre, toate interesele ce va împing de la spate, toate pierderile și nu în ultimul rând, toată duhoarea ce iese din gura voastră.
Închei cu un citat al unui clasic în viața ” cu maxim de respect pișecios….mă piș pe politicul furăcios”. Clasicul sunt EU.