PSD prezintă: Pate & Patașon. Episodul 2

Începem cum este firesc cu ai mai vestiți năroji(cu j) alias, Pate și Patașon.

Văzură pesediștii cum o luară în vreasc la Drăguțești cu Butan plimbat în lesă de Moșoiu, dar nu pricepură nica. Iată că merg și la Telești pe același tipar. Se schimbară personajele și lesa.
Bâldea îl priponii pe Mischie cu o șufă și-l plimbă din poartă în poartă, ca pe moaște, cerșind voturi.
Despre proiecte…slavă Domnului, le avea în pod pe alea de anul trecut. Șlefuite puțin…merg. În plus, Mischie a spus că vrea împrumut 2 ani de mandat, până ce-i expiră “răposatului” interdicția de la ANI.
Scuip în sân că nu-i a bună! Râs de oameni am ajuns. Cum să spună unu că merge primar doar pentru a substitui pe fostul, care fu prins cu mâța în sac?! Să înțelegem că nu trebuie dereglat bunul mers al primăriei, sau doar bunul mers al bugetului primăriei? Contracte… promisiuni…ceva în derulare? Da. Înțeleg. Sper să înțeleagă și oamenii iar la vot să ștampileze numai în jurul vostru.
In încheiere sugerez locuitorilor din Telești ca pe data de 5 să poarte ceva pe dos! Ferească Dumnezeu de făcături….

Mogoșanu…se vrea Merkel cu mustață

Căută Davițoiu al mai candidat dintre candidați să se bată cu PSD ul la mișto, tocmai în Germania.


Așa a apărut în tablou acest Mogoșanu, un tip elegant, manierat și… atât. Aaaa, scuze! Și călare pe un Audi Q5 fără spoiler. De ce fără spoiler? Pentru că și la montat sub nas!!!
În fine, nu mă iau prea tare de el, am văzut că la ocărât și presa…că a pitulat un tir de ciuperci unor italieni… de parcă noi mergem să le cumpărăm lor broaștele de pe acolo!! Bine le-ai făcut. Ideea este să nu-ți fi intrat în instinct!! Ne pomenim dracu pe primărie cu 2 stele și o mare firmă luminoasă
” Formula 1″. Apoi sa vezi belea!
Am glumit. Acum vorbesc serios. Nu te apuca să cheltui la bani aiurea că-i păcat. Montează spoilerul la loc și vezi de drum. E greu acasă. În plus de alta poate te trezești că iei 70-80 de voturi și în felul ăsta ajuți pesedeul. Sau asta îți dorești?!
Drum bun și să auzim de mine. Pa

Koko Fluierici…spre…Koko Badarică

Proaspăt pensionar, proaspăt bărbierit, proaspăt răspopit, Koko vrea și el. Ce? Nici el nu știe, dar vrea.


Coborât din radar, polițistul atomic ajunsă candidat de serviciu. Numără avertismentele date de-a lungul timpului și închierbă vreo ceva zeci. Omisă însă procesele verbale cu amenzile!! Aici e buba. E buba în cur direct.
In mare viteză mergi spre un eșec usturător, dar nu-i bai. Ăia pe radar te știu…deci nu pățești nici pe dracu. Dacă prinzi vreunu care nu te știe, fii băiat deștept și dă datele lu Vâlceanu. Ăla oricum are șofer și s-a obișnuit fără permis.
Pe final te sfătuiesc să-ti faci un cântar real in ultimele zile de campanie și dacă simți că ești la fel de ușor, mută!! Mută voturile spre ăla care poate bate PSD ul. Îl știm amândoi. Rămâne secretul nostru. Dacă nu o faci…zice lumea prin sat că ești pesedist acoperit. Nu-i frumos.

Cristian Mischie și…TRACtorul
Chiar așa! Are omul trac, dar are și tractor!

Cu tracul sparge camerele de luat vederi iar cu tractorul sparge brazda. Este dat pe foc Omu!
De bătut încă nu l-au bătut smardoi zonali, deci este teafăr.
În clipa asta este pe tv. Emisiune de promovare.
Însoțitoarea de bord, Niculina, spune să deschidă larg ușa primăriei. Eu i-aș spune să o deschidă atât de larg, încât să poată intra cu tractor cu tot!!!
Pe final, sugestiv, scapă de trac, bagă brazda mai adânc și dă-i bătaie. De-al dracului ce sunt îți urez și succes!