#Rezist, persist, declic…dar eu nu îmi explic…

Nu aveam stare până nu mă luam și de “protestatarii” ăștia. Am folosit ghilimele și sunt convins că-si merită locul.

Păi cum să așteptăm, ca protestele autentice să aibă vreun rezultat, când permanent sunt sufocați de fel și fel de ONG iști, finanțați din te miri ce subsoluri. Îmi asum când spun aceste lucruri și o fac după o analiză pertinentă, rezultată din “impertinența” mea. Și aici își au rostul ghilimelele.

Nu mi-a cășunat din senin pe ei, însă când eu personal, primesc zilnic maill uri de la astfel de agenții sau ce dracu or mai fi, ce aș putea să cred? Că acele personaje au un izvor nesecat de spirit civic și că ei apar peste tot dezinteresat? Aș, de unde? De unde miile de trolii, de unde miile de mailuri, de unde atâta organizare și coincidență?

Izbit în cap am fost de mic dar nu până la a digera asemenea lucruri. Nu am trăit în codru, motiv pentru care, văd când…alambicatul devine banal.

Dau doar câteva exemple clare, și aș începe cu defrișatul pădurilor, acțiune începută după ce ne defrișară austriecii la blană!! Până atunci, șiiiiit.

Continuăm cu grenn…fâs care nu mai vrea termocentrale că poluează, dar vrea energie verde, roz și mai știu eu de care. Povești. Nu mai poate Europa de poluarea noastră. Dar când ne-au căsăpit indirect și ne-au șutit resursele nu au mai avut stres? Când ne vând toate fumigenele de mașini nu mai poluează? Când multinaționalele lor scot milioane de euro din țară, nu mai protestează nimeni? Nu mai…declic, implic…

Exemplele pot continua…

Ideea este că tocmai acești simulatori de proteste, taie elanul oamenilor care poate chiar ar ieșii în stradă dintr-un crez al lor. Slava Domnului, frustrări și umilințe am îndurat destule, astfel încât am fii capabili să dărâmăm și casa poporului la un moment de furie. Și asta mai repede decât a construit-o Ceaușescu.

Pe 20 ianuarie se protestează la București. Peste 90% dintre participanți sunt curați și au un crez, un of sau orice altă răbufnire. Constituie o dezamăgire procentul de…3-4-5% care #rezist, declic, mă implic etc.

 

Închei prin a anunța că pe 20 ianuarie, dacă nu voi fi la București, cu siguranță mă voi plimba prin centrul orașului nostru cu prietenii!

Nu ca să #rezistăm ci doar pentru că existăm!