Romanescu: “Au fost angajați tot felul de fiice și amanți”

Primarul Marcel Romanescu i-a dat replica viceprimarului Adrian Tudor, care ieri, în timpul programului, a organizat o conferință politică, în sediul PSD, în care l-a atacat pe edil. Vicele PSD l-a acuzat pe primarul liberal că a scos la concurs un post, la Direcția de Turism, pentru un vecin și coleg de partid, deoarece cunoștința edilului este primul candidat care și-a depus dosarul. În replică, Marcel Romanescu l-a acuzat pe Tudor că a asistat la toate concursurile din ultimii ani, asupra cărora planează suspiciuni că au fost aranjate pentru pilele PSD. “Nu poate domnul Adrian Tudor să vorbească de astfel de lucruri, pentru că a fost copărtaș la tot ce s-a întâmplat în ultimii cel puțin cinci ani, în privința angajărilor. Eu, dacă aș fi in locul persoanei care s-a inscris azi, l-as da in judecata, pentru ca n-are de unde sa stie dinainte rezultatul unui concurs”, a spus Romanescu, intr-o interventie telefonica la Sabotorii Tv.

“M-am saturat de toate evenimentele asa-zis culturale, organizate de Tudor”

Edilul a criticat modul de organizare si calitatea activitatilor culturale, desfasurate sub patronajul primariei. Romanescu sustine ca nu au fost angajati specialisti, pe acest domeniu, iar acest fapt a dus la lipsa unei strategii culturale, in orasul lui Brancusi: “Cat voi fi primarul municipiului Targu Jiu, nu sunt obligat nici de lege, nici de nimic, sa-l intreb vreodata pe domnul Adrian Tudor, daca organizez sau nu organizez vreun concurs. Daca postul este vacant in organigrama primariei si am nevoie de un om, pe care sa-l aleg nu pe criterii politice, voi organiza concurs, cu toate conferintele organizate de Adrian Tudor, in timpul programului. M-am saturat de toate evenimentele, asa-zis culturale, pe care le organizeaza Adrian Tudor, in Primaria Targu Jiu. Trebuie sa aducem si oameni competenti, care sa poate face fata exigentelor acestor functii”, a mai declarat Romanescu, in interventia de la Sabotorii Tv.

Primarul Marcel Romanescu i-a raspuns vicelui si legat de angajarile facute la Primaria Targu Jiu, in ultimii ani, cand au fost incadrate foarte multe persoane, care au diverse grade de rudenie cu lideri PSD sau sefi ai municipalitatii.