România, o “curvă” cu chiloți-n vine!

Să mă scuze pudicii dar așa au desenat politicienii țara asta.

România a umblat prea mult timp goală și a fost fu..tă pe la toate colțurile de oricine și-a dorit! Aceasta este realitatea crudă, desenată de o clasă politică instabilă și plină de vicii. Ei sunt cei care îi dau chiloții jos atunci când poftesc, ei sunt cei care profită de ea și tot ei sunt cei care au dat-o de-a lungul timpului și pofticioșilor de peste hotare!

Pe scurt, ne-au transformat țara într-o “curvă” ieftină și la dispoziția oricui.

Ritmul Iliescican, impus până în 2004, a condus la o zdrențuire efectivă. Vezi ex: Mineriade, Caritas, Bancorex, FNI, privatizările resurselor, genocid economic, genocid psiho-moral… etc. Dacă existau, la propriu, instituții de forță, fenomenele acestea nu aveau loc. Ele se presupune că sunt “chiloții”. Punct!

Am pus punct doar degringoladei de până în 2004, perioadă fatală din punctul meu de vedere!

Băsescu, “jucătorul” transferat în galerie

Din 2004 intră în scenă Băsescu cu mintea lui diabolică dar benefic pentru început! El crează DNA, subordonează o bună parte din servicii și decide ca de “curvă” să nu mai profite decât cine vrea mușchiul lui! Era un pas!

DNA și instituțiile de forță încep să existe… atât cât se putea! Libertate deplină de acțiune nu avea cum să fie, însă se lucra. După mintea mea, factorii decizionali din interior au exploatat atât cât s-a putut!  Au început arestările, teama se instaurase oarecum în furacioși, “curva” nu mai era la îndemâna oricui, deci era altceva; fapt confirmat după debarcarea lui Băsescu când toată informația și măgăriile strânse în perioada lui, au început să creeze efecte chiar și la el în ogradă.

“Chiloții” croșetați de el rup lanțul și începe valsul. Țintașul devine țintit! De aici și termenul de “stat paralel”. Nasol între paralele! Cred și eu.

Era al doilea pas!!!

Totuși, aici mintea mea crede că au grăbit pasul!!

Spun asta fiindcă, noul intrat în scenă, Johannis, nu a apucat să prindă rădăcini, ba mai mult, l-am și pierdut o bună perioadă de timp! (Zburda cu soția prin univers… )

DNA & Company începuse o luptă pe un front lărgit dar fără susținere și oleacă trădați din interior!  (Specific românesc)

Băsescu trecea de la jucător, direct în galeria de bocitoare “virgine”! Alianța făcută de mai toată clasa politică furăcioasă (plus cârtițele) trece la atac. Scoate un Ghiță din joben, scoate o Portocală putrezită…scoate toate sifoanele și “victimele” pe care le “exploatase” sistemul până atunci. Mare parte a presei se ocupă de promovarea “victimelor” și de manipulare! Le-a ieșit parțial. Le-a ieșit cu idioții vreau să spun!

Ălora care nu au înțeles ce caută un procuror în anumite anturaje dubioase, le traduc eu. Exceptând șpăgarii care caută banii, restul  caută informații! Orice om zdravăn la cap înțelege că, fără a fi conectat în lumea  lor infracțională, nu ai cum sa obții informații! Simplu. La fel de bine se justifică și ce caută între politicieni. Păi, tot informații!

Mare parte din infracțiuni, pe cine au la bază?

Politicul!

Care este una din țintele politicului?

Eliminarea colegului hoț, să rămână doar el… singurul hoț! Nu? Atunci despre ce vorbim?

Păi în cazul ăsta, DNA a fost obligat să joace… sunt cu tine îl iau pe el, sunt cu el te iau pe tine, sunt cu voi  îi luăm pe ei și… sunt cu noi… luăm și din noi!

Este singurul mod de lucru ce putea fi pus în practică! Altă variantă există doar declarativ și e o simplă poveste.

Cel care critică DNA, ori nu a trăit în România și nu cunoaște sistemul, ori este tâmpit! Sau, a treia categorie, manipulează!

Fără discuție, repet, nu există instituție independentă în totalitate! Povești….

Asta nu înseamnă că metodologia de extirpare a tumorilor nu există! Ideea este că necesită timp… foarte mult timp…

Politicul nu vrea să ofere acest timp.

 

De ce trebuie securizat DNA!

Haideți să privim lucrurile și altfel.

Aveam, la un moment dat, până în 2014, un număr de 86 de procurori DNA și peste 9000 de dosare în lucru!

Un simplu calcul matematic ne dă peste 100 de dosare pe cap de procuror! Ne-am tâmpit? Păi ce căcat să facă și ăla?  Infracționalitatea la nivel înalt este precum căpșunile în Spania. Culegi în față și se coc altele-n spate!  Cât volum de muncă să poți duce și câte finalizări de dosare?  Lăsăm la o parte că în propria ta ogradă mai existau și cârtițe!

Această limită a fost stabilită tot de politic. Avem mii de bugetari care sforăie prin birouri, dar câteva sute de procurori detașați pentru DNA nu se poate? La câte lucrări sunt, slavă Domnului, nu se pot plictisi.

Dar cine sa aibă inițiativa asta? Sau ne prelevăm că în trecut nu și-au făcut unii treaba pe ici pe colo? Absurd! Pe logica asta, dacă mâine mă oprește… ex un rutierist și nu-mi ia permisul că-i dau șpagă, desființăm poliția rutieră. Sau cum? Demitem comandantul de la rutieră? Greșit.

Pădure fără uscături nu există. Dar nici nu putem pica în capcane și să generalizăm sau, mai grav, să privim instituțiile ca pe o paria că așa susțin niște retardați pe la televizor. Hai să fim serioși. În fine…

 

Ultima găselniță pregătită, unificarea DIICOT – DNA

Alt mare bocanc in coaele noastre.  Comasând și schimbând organigrama și atribuțiile, pe lege, creezi și o altă conducere! Schimbi structura. Nu?

Păi unde este buna intenție? În loc să avem cât mai multe zone de forță independente, noi le comasăm pentru a putea fi controlate mai ușor?! Nu-i bine!

În opinia mea, cu un  SRI, DNA, DIPI, DIICOT, DGA, DOS… toate cu  suport tehnic independent (interceptări și filaj) lucrurile se complică grav pentru furacioși (caută una și dă de alta). Ei, asta nu se dorește, dar, în schimb, le vor comasate sau cu atribuții restrânse. Mai pe românește se urmărește liniștea și controlul absolut.

Cred că la acest moment aici este joaca! Permanent am susținut că schimbarea de generații este benefică pe toate segmentele. Altă mentalitate… mai perseverenți și dornici de afirmare… Acest fapt cred că nu convine celor ce sunt rău intenționați. Este vizibil și de pe lună. Aici se joacă și soarta viitorului nostru. Este strict părerea mea! Dacă uzura învinge sau convertește noul, suntem terminați ca nație. Putem spune adio și perspectivelor copiilor noștri.

Chiar este ultimul bal când se poate valsa fără mitralieră!

Așa vede subsemnatul lucrurile, fiind cât de cât conectat la lumea reală!

Încă ceva: România umblă cu chiloți-n vine, dar unde-i sunt hainele?  Hainele suntem noi societatea, asta dacă nu cumva ne-am transformat cu toții în zdrențe!