Șeful CEO, la ordinele PSD. Pentru mazilirea lui Morega?

Managerul Complexului Oltenia, Sorinel Boza, își pune oamenii la dispoziția PSD, atunci când partidul o cere. Unul dintre directorii de cariere a fost adus, azi, la sediul din Târgu Jiu, pentru a rezolva o problemă politică. Constantin David, directorul Carierei Roșiuța, a fost chemat la apel, să-l împace pe viceprimarul din Motru, care a început să plângă, după ce a aflat că șeful de carieră ar putea candida la primărie. Cosmin Morega salivează abundent după primăria pe care a pierdut-o în favoarea liberalului Gigel Jianu. David a încercat să dezmintă că ar putea candida la Primăria Motru, cum îi ceruseră șefii, ca să-l împace pe Morega.

Constantin David, director Cariera Roșiuța

S-a încurcat, însă, în declarații, iar concluzia a fost exact invers: o să fie inclus într-un sondaj al partidului, al cărui rezultat va stabili cine va fi susținut pentru calitatea de primar. Iar cum șeful carierei se bucură, în zonă, de notorietate, este posibil ca acesta să fie viitorul candidat al PSD, numele acestuia fiind vehiculat și la ultimul scrutin, pierdut de Cosmin Morega.

Constantin David, director Cariera Roșiuța

În sediul partidului, directorul Carierei Roșiuța, membru al PSD, a transformat mare parte a conferinței, într-una al cărei subiect au fost problemele din Complexul Oltenia. Managerul CEO, Sorinel Boza, a interzis, în urmă cu câteva luni, reprezentanților companiei, să iasă public, să discute despre situația entității. Constantin David a confirmat că subiectele expuse de el, într-o conferință politică, au fost stabilite în prealabil, cu șeful companiei.

Constantin David, director Cariera Roșiuța

Actualul manager al CEO, Sorinel Boza, a fost acuzat de  partipriuri politice cu PSD, după ce mai multe rude sau apropiați ai unor lideri politici au fost angajați în companie.