Șeful CEO se gudură pentru un premiu plătit

Managerul Complexului Energetic Oltenia se fălește cu un premiu, acordat de un SRL, care se ocupă cu organizarea de “expoziții, târguri și congrese”. Sorinel Boza a fost desemnat “managerul anului în energie” și a mers să-și ridice trofeul. Imediat, pe site-ul companiei a apărut un comunicat de presă, despre premiul primit de director. Ce nu spune Boza este faptul că, participarea la “gală”, s-a plătit, iar sumele nu au fost deloc unele modice, ajungând până șa 1790 de euro.

Societatea Diplomat Media Events a organizat, săptămâna trecută, “Gala Romanian Energy Awards”, a Hotelul Marriott, din capitală, una dintre cele mai scumpe locații. Juriul care a stabilit cine va primi premii, la categoriile rămase o enigmă, au fost reprezentanți ai instituțiilor statului, puși în funcții după criterii la fel de politice, ca și Sorinel Boza, în fruntea CEO.  Adică Iulian Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei, Zoltan Nagy, vicepreședintele ANRE, Bogdan Chiritoiu, președintele Consiliului Concurenței, Corina Popescu, director Transelectrica, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, iar pe lângă aceștia, Radu Dudau, director Energy Policy Group și Valeriu Binig, Partner E&Y.

Firma care organizează gala premiilor în energie, Diplomat Media Events, editează și o revistă în limba engleză și organizează evenimente, precum gala din energie.

P.S. Domnule Boza, cât a fost biletul pentru premiu?