Stop discriminarii intre tigani si romani

Talentul administratiei locale in a favoriza anumite etnii este deja bine cunoscut, devenind un obicei in a controla masele de manevra ale orasului, doar in scop electoral. Vorbim deschis si ne referim la cartierele Obreja si Meteor. Aici restantele la apa si canal, impozitele, etc… au depasit cu mult sume ce tin de sfera normalului.

Pai mai, PSD-ule tu ai impresia ca romanii mei sunt mai avuti ? Tu ai impresia ca o famile de romani cu doi-trei copii cand porneste robinetul la apa, ingheata contorul de mila ? Nu ma PSD-ule, contorul inregistreaza si ulterior vin aia de la Aparegio sa ii ia banii. Daca se intampla pe o scara de bloc sa aiba o familie restanta mai mare de 8-10 milioane taiati apa in tot blocul, afectatand zeci de familii. Pai unde este impartialitatea si normalitatea ?

Eu va inteleg ca cele doua cartiere voteaza de 27 de ani cu PSD, dar la fel de bine va somez sa ii luati acasa la voi, cu voi in pat, in curtea voastra, pe banii vostri si sa nu mai exploatati indirect un oras intreg, tracand la Aparegio pierderi de miliarde. Hai sa intram toti in ,,normalitatea,, voastra si sa nu mai platim nici unul dintre noi factura de apa si impozitul. De acord ?

Va atentionez public ca am actionat in instanta Primaria Targu-Jiu, care a refuzat sa-mi comunice numaraul familiilor din cartierele Obreja si Meteor, a caror datorie la apa si canal depaseste 10 milioane. Totodata, va instiintez ca imi retrag actiunea, doar daca iesiti public si recunoasteti ca lipsa   raspunsului vostru, se datoreaza faptului ca nu va ajungea hartia din fax !!! Eu asa am aflat. Pe surse !!!