Suricatele PSD – ALDE – PSRO vor să ne “încânte” de 65 miliarde! 

Aurel Popescu, Eduard Lădaru și Butan Ion, “fak”!

Liderii majorității din consiliul local au avut o nouă “ejaculare neuronală”, dând naștere unui proiect de hotărâre futăcios. (Scuze! Furăcios) Mai exact, ne-o trag anal de aproximativ 65 miliarde din buget! (anual am vrut să spun)

Cele trei personaje amintite au inițiat un proiect ce urmează a impune mărirea salariilor cu 10% angajaților primăriei! Pe ce criterii? Dumnezeu Sfântul știe! Eficiența aparatului bugetar, în toată țara, este cunoscută: se muncește la maxim 30-40% din parametrii, restul fiind compus din trântorii piloși, rubedenii… să nu mai aduc în discuție nelipsiții amanți/amante!

Hai să fiu neseriosul, serios pentru câteva momente!

Atașez minunatul proiect și apoi discutăm punctual

Toată lumea știe că, în acest moment, salariile din sistemul bugetar sunt duble, triple sau chiar de 4 ori mai mari decât în sistemul privat! Tragic, aș spune, fiindcă nicăieri în lumea asta nu s-a pomenit așa ceva! Doar la noi sufocăm privatul și cetățeanul de rând cu taxe și impozite, ca ulterior să pompăm tot capitalul într-un sistem bugetar extrem de stufos și în mare parte ineficient. Toate acestea fiindcă, de-a lungul timpului, în toate guvernările, au avut loc valuri-valuri de angajări ale camarilelor de partid. Nasol! Nasol pentru noi, care trebuie să-i și plătim pe băieții ăștia.

 

Care este substratul ordinăriei de proiect?!
De ce Romanescu spune clar, NU!

Simplu de dedus, se trage de pe două țevi. Una țintește voturile bugetarilor, destul de numeroși, așa cum spuneam, iar cea de-a doua țintește direct sufocarea investițiilor primăriei, mai précis sufocarea lui Romanescu.  De ce să avem bani de cofinanțări pentru proiecte? |De ce să băgăm bani în investiții, când putem, foarte simplu, să-i aruncăm pe geam? Asta se întâmplă când ai o clasă politică uzată și lipsită de proiecte pe termen măcar mediu. Nu mai discutăm despre proiecte pe termen lung. În 28 de ani, singurul proiect pe termen lung a fost JAFUL!

Este firesc ca primarul să se opună unui astfel de proiect care vine în detrimentul municipalității.

 

Mihai Weber și Ion Iordache, dacă nu dorm, sigur se uită la pleoape!

Fără să iau în calcul RadioȘanțul, văd un lanț de evenimente care, direct sau indirect, vă rup genunchii vouă! Sunteți președinții celor care, de la un timp de vreme, le “fak” numai pe dos! Adică… ne “fak” pe noi și fiindcă oricum trăim într-o continuă spirală, ulterior, vă “fak” și noi pe voi! Refuz să cred că nu sesizați cât de elegant vă bagă ăștia cu capul sub apă de 5-6 ori și vă scot doar o singură dată!

Refuz la fel de “refuzător” cum refuz să cred că voi girați astfel de acțiuni. Încă mai am nervi și pun totul pe seama nepriceperii, pe lipsa unui nucleu controlabil, pe… pe… pe… dar dacă mai continuați cu indiferența, înseamnă că, da, voi girați totul! Să aveți căști pregătite în cazul ăsta, fiindcă se anunță grindină! Pentru liniștea voastră, comandați o cască PNL-istă și pentru fratele vostru Vâlceanu, fiindcă și el, de doi ani, a tușit o singură dată și atunci a pus mâna la gură să nu se audă! În schimb, emană numai eleganță și “opoziționează” cu traista după PSD!

Cârciumaru încă mai stă la clape. Pe spate, evident!

Am făcut atâtea puzzle cu fiu-miu când era mic, încât, acum numai mă joc! De pe lună se vede care trage, de unde trage, cine-i dă “gloanțe ricoșatoare“, mai exact, care, ce vrea! Partea proastă este că, într-un final, toate se opresc la noi in cur! Unii avem pense și le scoatem, dar majoritatea rămân cu curul căptușit de alice. Asta pentru că “clasa politică” nu știe să câștige prin realizări, ci doar prin antijocuri murdare, prin agasarea, sărăcirea și, nu în ultimul rând, prin îndobitocirea populației. Ultimul punct îl atingeți cu brio, controlând o majoritate covârșitoare a presei! Ba mai mult, Cârciumaru este hotărât să-și facă și formație completă de lăutari. Solistul îl are. Restul, speră el, că vine de la sine!

P.S. Vezi, Florine, că nu toată lumea este proști! Aveți răbdare… că eu nu mai am!