Transfer fatal! Aurel Popescu gândește cu mintea lui Caragea

Supărat că a fost declarat incompatibil, ceea ce nu-i mai permite să candideze la nicio funcție publică, viceprimarul PSD, Aurel Popescu, se răzbună. Pe oricine, chiar și pe copiii din oraș, care fac sport. Recent, șeful PSD Târgu Jiu a interzis folosirea unor scaune, ce zac aruncate din fosta sală de sport. Aurel s-a isterizat că terenul sintetic, distrus în urmă cu câțiva ani, de firma de casă a fostului director al CEO, Laurențiu Ciurel, a fost refăcut acum, de Marin Condescu. Decopertat doar pentru a pompa niște bani, în conturile unor societăți prietene, terenul sintetic din incinta complexului sportiv i-a lăsat pe copiii și juniorii care jucau fotbal, fără spațiu de antrenament și de competiții. De două săptămâni, de când fostul președinte al Pandurilor a convins o mână de oameni, să contribuie la refacerea suprafeței de joc, rivalul acestuia, Viorel Salvador Caragea, fostul șef al Poliției Gorj, a ieșit în spațiul public, cu așa-zise sesizări către organele de anchetă, idei dintre cele mai ridicole, ca de exemplu, de ce muncesc angajații de la Patrimoniu, încadrați tocai pentru a administra terenurile. Recent, una din ideile lui Salvador Caragea a fost preluată de vicele Popescu. Acesta a interzis folosirea scaunelor scoase din sala sporturilor, ce a fost renovată și care zac acum nefolosite. Și asta după ce scaunele de pe stadionul Pandurilor au fost donate, cu acordul consilierilor locali, majoritari PSD, în județ.

Angajații de la Patrimoniu, care lucrează la stadion și sala sporturilor, au fost puși să ia înapoi scaunele, pe care se pregăteau să le monteze în tribunele terenului sintetic și să le lase să se distrugă, asta în timp ce părinții și copiii care merg la antrenamente și meciuri, vor fi nevoiți să se așeze direct pe structura metalică a tribunei. Și asta din cauza orgoliului unui politician, care s-a bucurat de deplasările Pandurilor, la meciurile din Europa.

 

In urmă cu două săptămâni, în tribuna oficială, au fost montate scaune albe, cu care s-a scris numele clubului “Pandurii”, urmând ca restul gradenelor să fie completate cu scaune roșii, scoase din Sala Sporturilor, în momentul începerii lucrărilor de renovare (vezi în fotografia alăturată).

 

La scurt timp, angajații de la Patrimoniu au fost puși să le demonteze, iar acum zac aruncate în spatele scheletului metalic al tribunei, cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Singurele care au scăpat nedemontate sunt câteva scaune, puse într-o laterală și aduse de la fostul CET, unde au fost depozitate tribunele stadionului Pandurilor. Însă, mare parte a scaunelor a fost împărțită în diverse localități, din “bunăvoința” autorităților și a consilierilor locali de la Târgu Jiu, care acum se opun refacerii terenului sintetic pentru copii și juniori.