Tudor jr. vrea să se acopere prostiile făcute de nașu’ Cârciumaru

Viceprimarul PSD Adrian Tudor încurajează demersurile care ar stputa găurile făcute de fostul edil, Florin Cârciumaru, care-i este și naș. Aspirantul la scaunul de edil spune că centrul pietonal al municipiului trebuie refăcut, asta după ce Cârciumaru a luat un credit bancar, pe 20 de ani, ca să facă amenajarea peisagistică, iar ceea ce a rezultat este o gaură ce înghite continuu bani publici. Centrul a fost pavat cu beton, după ce, în timpul lucrărilor, arhitectul Dumitru Florescu a înlocuit piatra cubică, prevăzută în proiectul aprobat de Ministerul Culturii, cu un banal ciment. Betonul se macină continuu, iar pentru cârpirea lui, municipalitatea alocă bani, anual.

Adrian Tudor susține acum că trebuie înlocuit cimentul, cu granit, soluție prevăzută în proiectul inițial de amenajare a centrului, invocând că, pe Calea Eroilor se va monta piatră cubică, iar întreaga zonă trebuie inclusă în același peisaj arhitectural. Cu alte cuvinte, să refacem tâmpenia de proiect, în care fostul edil, actual senator, Florin Cârciumaru, a băgat 160 miliarde lei vechi. Refacerea pavajului înseamnă alți bani, în condițiile în care, încă nu a fost achitat creditul luat pentru a cimenta centrul municipiului.

Adrian Tudor este susținut de nașul lui, Florin Cârciumaru, lider al PSD Gorj, să candideze pentru Primăria Târgu Jiu, la viitoarele alegeri.