Tupeul și sfidarea, nelipsite și nestârpite la Tg Jiu

Pe data de 09;08;2017, surprindeam în “casieria” Aparegio, vis a vis de Lidl, o echipă de muncitori renovând un apartament. Nu a trebuit să scobesc prea mult și să aflu că firma care presta este Cristal Galaxy…Aurel Popescu….Calniceanu….că de fapt acolo nu este casierie ci  locuiește consilierul “Izmană”…etc

( vezi Daju mai jos)

Am relatat într-o emisiune la vremea respectivă toate aceste lucruri, având informații certe!

Are dreptate Daju, nu a preluat și nu a aprofundat nimeni acest subiect, îmbucurător fiind faptul că, acum, după 6 luni, subiectul a fost  reluat. Asa cum constatăm cu toții, lucrurile sunt neschimbate, sfidarea atingând cote maxime.

Sunt curios să vedem dacă acum după surprinderea consilierului Izmană, chiar în izmene, se va lua o minimă măsură, măcar prin a deșuruba tabla care indică “casierie” in loc de… marochinărie!

Am preluat cele relatate de dl Daju, în minunatul meu manifest, tocmai pentru a susține demersul lui. Sunt de acord să ne și aliem pe viitor, dacă lucrurile nu se schimbă, mergem amândoi într-o seară, în pijamale, pasta și periuța de dinți în mână și intrăm să dormim cu nea Izmană!! De acord? Propun să-l băgăm la mijloc dacă are un singur pat!

Ps

Vezi Dajule ce bine merge treaba când suntem de treabă?  Apropo de vânzări și cumpărări, 100% din presă are contracte, unii cu unii, alții cu alții și tot așa. (Mă scuzi că elimin cele 10 procente)

Nu-i o tragedie! Tragedia este când acele contracte pun plasturi pe gură. Este bine știut că mai sunt care au gura mare și nu le-o acoperă.

Legat de informația cu băgatul presiune pe conducte, astfel încât acestea să bubuie, iar ulterior, Aparegio să aibă motive de sifonare a banului public, făcând reparatii, tind să cred. Oamenii vorbesc. Decât să vorbească la parchet, preventiv, vorbesc acum. Îmbucurător aș spune!

Felicitări pentru material! Hai că se poate….

 

 

Reproduc textul autorului, mai jos

 

“Am făcut astă-seară dezvăluiri șocante despre MAFIA din APAREGIO S.A.

Se va așterne multă tăcere în jurul lor, deoarece 90 % din presa locală are contracte de publicitate de la Traian Pătrășcoiu.

Din 2015, de cand a fost instalat director general la APAREGIO, Pătrășcoiu a angajat amante de lideri politici, ziariști, ziariste, soți de ziariste, rude, clientelă PSD. Peste 100  de angajări în 2 ani. Unii spun că scorul a fost între 3000 și 5000 de euro, pentru fiecare angajare, dar firește că nu-i adevărat.

Cel mai greu le va fi, de mâine dimineață, polițiștilor și procurorilor șpăgari care țin pe loc dosarele MAFIEI din APAREGIO.

Eu, unul, mi-am facut, inca o data, datoria.

Dar voi, voi ce faceti???

Am pornit telefonul pe ”transmisie live”, am bătut la ușa MAFIEI și a ieșit MAFIA în izmene!!!

Pesedistul Traian Pătrășcoiu, director general al S.C. APAREGIO S.A., societate cu capital de stat, are un consilier – un oarecare Ion Iliescu – care având salariu cam mic, de numai 60 de milioane lei vechi pe lună, nu-și permite să-și închirieze o locuință.

De aceea, ”generalul” Traian Pătrășcoiu i-a amenajat locuință din banii APAREGIO, mințind în documente oficiale că, de fapt, amenajează o casierie a APAREGIO. 

S.C. CRISTAL GALAXY S.R.L., firmă controlată de viceprimarul PSD Aurel Popescu, zis BEZNĂ, a primit 300 de milioane lei vechi pentru modernizarea acestui apartament. Apoi, s-a cumpărat mobilier tipic apartamentelor de locuit, de la o firma din Peștișani a pesedistului Purec. 

Când Pătrășcoiu a fost tras de mânecă și-ntrebat ce caută pat și saltea în factură, cu ajutorul lui Purec a falsificat o altă factură, cu casetiere, polițe și dulapuri, specifice casieriilor, fix pe suma din factura inițială.

Această casierie n-a fost nicio zi casierie, absolut nimeni n-a plătit aici nicio factură emisă de APAREGIO. 

De doi ani, aici locuiește Ion Iliescu, consilierul personal al lui Traian Pătrășcoiu. În tot acest timp, mașina personală a lui Iliescu a fost parcată, ca și acum, la fereastra apartamentului pe care scrie așa: ”S.C. APAREGIO S.A. RELAȚII CLIENȚI PLĂȚI”.

Pentru că ei nu mai au nicio limită, beneficiind de protecția majorității magistraților și a polițiștilor din Gorj, Pătrășcoiu l-a desemnat chiar pe Iliescu șef al comisiei de recepționare a lucrărilor de modernizare a apartamentului, realizate de firma lui BEZNĂ, pe banii APAREGIO. Cum ar veni ”ia vezi, boss, îți place cum ți-am amenajat apartamentu?” 

Chiria și absolut toate cheltuielile cu utilitățile au fost plătite ilegal de Pătrășcoiu, din banii APAREGIO.

Conform legii, ca angajat al APAREGIO, consilierul lui Pătrășcoiu nu avea dreptul la locuință de serviciu și la plata cheltuielilor cu utilitățile.

Astfel de fapte vădit infracționale sunt mușamalizate de peste un an, de IPJ Gorj și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

În clipul atașat îl veți vedea pe Iliescu ieșind la ușă în izmene, și spunând, natural, că acea casierie, pe care scrie casierie, și pentru care se decontează bani de la APAREGIO ca și cum ar fi casierie, de fapt n-a fost niciodată casierie. Practic, le-am ușurat munca ”oamenilor legii”, și le-am făcut rost și de autodenunț.

AR FI BINE SĂ NU MĂ LĂSAȚI (din nou) SINGUR CU MAFIA ȘI SĂ DAȚI ȘI VOI MĂCAR UN ”SHARE”. E PREA MULT?

P.S. Consilierul IZMANĂ e atât de competent încât sâmbătă a dat ordin să fie mărite cu 30% debitele de apă din bazinele de pe Dealul Târgului. Urmarea? De sâmbătă până azi au fost opt avarii, la sistemul de alimentare cu apă potabilă a Târgu Jiului, despre care primarul PNL Marcel Romanescu știe, dar refuză să sufle vreo vorbă în public, ca să nu-i supere pe șefii lui de la PSD.

 

Jurnalistul de anchetă și investigație Narcis Daju