Vaca, troaca și neuronii “xilofagieni”

Nici nu știu dacă este de râs sau de plâns. Totuși, spuneam că, indiferent de problemele vieții, nu trebuie să ne pierdem entuziasmul. Păi hai, dracului, să râdem. Nu?

Zilele acestea s-a revoltat spiritul metalic în unii după ce Primăria a decis să renunțe la a mai monta în centrul orașului scumpetea de brad achiziționat cu 100.000 euro. Câtă sfidare… mare sfidare…

Ce omit somitățile pesediste este că, la momentul în care ei făceau bradul din fer prin curtea vreunui Remat și plăteau din banii noștri 100.000 euro, “proștii” ăia de la Sibiu, luau un brad natural din munte și-l montau… unde credeți? Într-un canal, oameni buni. Ptiu… da’ ce nepricepuți! Nepricepuți în a sifona banul public, vreau să spun. Cred că de aceea Târgu Jiu este la 100 ani lumină sub Sibiu.

Ăstora le lipsesc Aureii, Tudoreii, Ancuțele și, nu în ultimul rând, Florineii! Dacă ar fi ca-n fotbal, i-am da liberi de contract… cu brad cu tot. Din păcate, nu se poate. Ei este aleșii unora dintre noi. Nasol!

 

Hai să scoatem “ferul” la licitație

Mai ezistă o soluție pentru nostalgicii brăduțului: Hotărâre de consiliu și scos la licitație. Sunt convins că-l răscumpără, așa… de dragul trecutului și-l vor monta în fața sediului PSD! După sărbători îl demontează și-l pun in sediu. “Fer” fiind, nu-l atacă nici xilofagele și uite cum îl pot păstra până o trăzni în el. Doamne-ajută!

P.S. Realizați că nu ar da PSD din pușculița de partid nici macar 1000 euro pe bradul de fer fiindcă este deja uzat. Ori, dacă nou făcea… 2000, cum facem cu restul de 98.000? Trebuie dați, nu trebuie luați! Nasol!

”Săpun” și-un titlu fără nici o legătură cu materialul și nici măcar cu buzele dulci! Uitasem.

Uichend mișto!