Lider PSD: “Să câștigăm primăria prin orice mijloace”

Aspirantul la scaunul de președinte al PSD Gorj spune că țelul partidului este să pună mână pe Primăria Târgu Jiu, pierdută de candidatul formațiunii, la ultimele alegeri. 

Gura păcătosului adevăr grăiește. Proverbul se potrivește perfect deputatului Mihai Weber, care a recunoscut că pesediștii sunt dispuși să facă orice, pentru a pune mâna pe Primăria Târgu Jiu, pe care au condus-o aproape 20 de ani. Parlamentarul Weber, care trage sfori să devină liderul organizației de la Gorj a PSD, a declarat public faptul că scopul partidului este postul de primar. Iar pentru asta, sunt dispuși la orice: “Ținta noastră este să câștigam Primăria Târgu Jiului prin orice metodă, pentru că a fost și trebuie să rămână fieful PSD-ului”, a declarat Mihai Weber. (urmărește declarația, în video atașat)

Primăria Târgu Jiu, sursă de afaceri

Pesediștii au demonstrat, în ultima perioadă, că pierderea postului de primar al municipiului Târgu Jiu i-a afectat. În ultimul an, au ieșit la iveală afacerile derulate prin instituția de administrație publică. Mai multe contracte, încheiate cu acordul aleșilor locali, majoritari PSD, deși defavorabile municipalității, au avantajat oameni de afaceri, precum Nicolae Sarcină, care a cumpărat, odată cu o suprafață de teren, și o parte dintr-un drum, dar și dintr-un trotuar. Alți afaceriști care și-au băgat în conturi miliarde de lei sunt partenerii din afacerea Rodna, Nicolae Bâlteanu și Liviu Diaconu. Un alt miliardar care a prosperat din afacerile cu primăria este Călin Lemnaru, care a primit o parte din insulița de pe Jiu, pentru a amenaja spații de agrement, în schimb, ani de-a rândul, nu a făcut altceva, decât să încaseze bani din organizarea de nunți și botezuri, în spațiile amenajate pe terenul destinat agrementului.