Weber, această Gabriela Firea de Gorj

Deputatul PSD Mihai Weber a confirmat, azi, că nu renunță la intenția de a pune mâna pe șefia organizației județene a partidului. După ce Florin Cârciumaru a ieșit public, în urma “binecuvântării” primite de la centru, pentru funcția de președinte, Weber a declanșat atacul, susținând că mandatul deținut de senator a expirat. Mai mult, afaceristul devenit parlamentar susține că fostul primar s-a cocoțat pe un fals, deoarece la conferința extraordinară din 2015, s-a cerut un vot de încredere, nefiind o conferință de alegeri. “Unii spun că s-a încercat un tertip într-o încercare disperată a d lui Cârciumaru de a se agața de funcție, dar eu vreau să cred că este vorba, pur și simplu, despre necunoașterea Statutului.
În concluzie, la Gorj, mandatul Biroului județean și al Organizației a expirat în 2017, conform Statutului, care este lege pentru toți membrii de partid, asa cum bine sublinia și dl Cârciumaru”, a postat Weber, pe pagina personală de socializare.

Organizația PSD, împărțită în două tabere

La fel de ineficient, ca și cel a cărui funcție o vânează, deputatul Mihai Weber și-a canalizat atenția, în ultima jumătate de an, pe construirea unei strategii, prin care să devină președinte al organizației PSD Gorj, în locul lui Cârciumaru. A forțat o declarație a șefului PSD, că nu va mai candida pentru un nou mandat, iar din partea președintelui Consiliului Județean, Cosmin Popescu, indicat de o parte a membrilor pentru preluarea conducerii, că nu își dorește să fie în primul eșalon. Weber, care și-a văzut doar de afacerile proprii și de angajarea membrilor familiei în instituții ale statului, a încercat să obțină susținerea primarilor din județ, pe care i-a “vizitat” personal, în campania începută cu câteva luni în urmă. După ieșirile publice ale celor doi parlamentari, reprezentanții organizației județene a PSD au început să se împartă în două tabere, pro Cârciumaru și pro Weber, exprimându-și susținerea pentru unul dintre cei doi lideri și atacând cealaltă tabără, după modelul războiului de la nivel central, între Gabriela Firea și Liviu Dragnea.